TOP U-AURA

Top -tuoteperheen UA U-Aura on SERCOn Suomessa kehittämä uutuustuote talveen 2020-2021. Se on yhdistelmä puskulevystä, nivelaurasta ja keräävästä aurasta. Jäykkien jousien ansiosta Top U-aura soveltuu myös polanteen poistoon ja 180 astetta kääntyvien siipien ansiosta tämän auran kanssa työskentely on sujuvaa ahtaissakin paikoissa. 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Top U-Auroja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin kahdessa eri kokoluokassa. Varustelemalla Top U-Aura millä tahansa pikakiinnikkeellä se voidaan asentaa muun muassa pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

SERCO_Top_U_Aura_Pikakiinnike_Pienennetty.jpg

Kuva 1. Top U-Aura saatavilla useilla eri pikakiinnikkeillä asiakkaan valinnan mukaan.

Vahva juuri oikeasta kohdasta

Top UA U-Aura on sekä vahva että kevyt. Sen kehitystyössä on käytetty apuna lujuuslaskentaohjelmaa, jonka avulla on voitu määrittää todellinen raudan tarve eri paikoissa auraa. Tässä U-Aurassa rautaa ei ole missään varmuuden vuoksi vaan juuri sen verran, mitä missäkin kohtaa tarvitaan. 

Tehoa sivusiivistä

Lumen siirto on tehokasta ja nopeaa Top U-Auran pitkien sivusiipien ansiosta. Moniin muihin U-auroihin verrattuna Top U-Auran sivusiipien liikerata on kokonaiset 180 astetta. Tämä mahdollistaa sujuvan auran ohjauksen kapeilla linjoilla ja ahtaissa paikoissa. 

SERCO_Top_U_Aura_180_astetta_kaantyvat_sivusiivet_pienennetty.JPG

Kuva 2. Top U-Auran sivusiipien liikerata on 180 astetta toisin kuin monissa muissa U-auroissa. 

Räätälöintiä parhaimmillaan

Top U-Auran siivet on rakennettu pultatuista yläosista, minkä ansiosta voit rakentaa juuri sinun tarpeisiin sopivan auran. Siipien korkeutta voi muuttaa ottamalla väliosat mukaan tai jättämällä ne pois. Siipiä on myös saatavilla sekä kaarevilla että suorilla profiiliratkaisuilla. Toiset haluavat enemmän heittävää ominaisuutta kuin toiset. Kysy rohkeasti eri vaihtoehdoista ja pyydä niistä kustakin tarjous. 

SERCO_Top_U_Aura_Raataloivat_sivusiivet_pienennetty.jpg

Kuva 3. Räätälöi itsellesi juuri sopiva aura Top U-Auran pultattavien yläosien avulla. Saatavilla kaarevia ja suoria ratkaisuja. 

Patentoitua teknologiaa

Useissa auroissa ongelmana on terien ”vapina” maata vasten, jolloin aurausjälki muuttuu herkästi hyvin epätasaiseksi. Top U-Aurassa tämä on ratkaistu patentoidulla teränlaukaisumenetelmällä, jossa jousi on yhdistetty niin sanottuun ”banaaniuraan”. Tämä tukee terän painumista maata vasten, mutta isomman törmäyksen osuessa kohdalle, jousi pääsee liikkumaan ”banaaniurassa”, ja terä joustaa, mutta palautuu sitten paikalleen.

Ammattikuva_SERCO_Top_U_Aura_Patentoitu_teranlaukaisumekanismi_pienennetty.jpg

Kuva. 4. Top U-Aurassa on patentoitu teränlaukaisumekanismi. 

Kokoluokat:

MalliTuotenumeroPääsiiven työleveysKokonais-leveysLeveys siivet levitettynäSivusiipien leveysKorkeusMax. pituus kääntö-laitteellaPainoPeruskoneen
painosuositus
Pyydä tarjousTop 2100/700 UA U-aura6046802100 mm2456 mm3560 mm700 mm975 mm1597 mm750 kgMin. 4 t

SERCO Top u-aura videoesittelyssä:

Teknisiä tietoja

Ominaisuudet:

– Auran kääntökulma vas./oik.: 30 / 30 astetta

– Sivusiipien kääntökulma: 180 astetta

– Teräkulma: +2 – 0 astetta

Vakiovarusteet:

– Pultattava pikakiinnike

– Reikäterät

– Kellunta

Valmistaja Serco esittelee Top U-auraa

Näin Top U-auran patentoitu teränlaukaisu toimii:

Lataa esite kuvaa klikkaamalla: