TOP SIKLIAURA

Top Sikliaura on suunniteltu erityisesti erilaisten ulkojääkenttien kunnossapitoon. Se soveltuu sekä lumen, että veden poistoon ulkojääkentiltä. Top Sikliauraa voidaan käyttää niin suurilla avokentillä, kuin myös kaukaloissa. Kaukalokäyttöä varten Top Sikliaurassa on erityinen kaukalon laitoja suojaava joustava päätylevymekanismi. Tämä mekanismi suojaa sekä auraa, mutta myös kaukalon laitoja vaurioitumiselta.

Top Sikliauran avulla saat hyödynnettyä koneesi ominaisuudet olosuhteiden ja tilanteen mukaan, sekä vähennettyä käsin tehtäviä lumitöitä. Sikliaura tekee sille suunnitellun aurauskulman ja erikoisterän ansiosta sileän jäljen poistaen auratessa samalla epätasaisuuksia jään pinnasta.

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Top Sikliauroja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin kahdessa eri kokoluokassa. Sikliauran voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin. Top Sikliaurat voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

Top Sikliaurat ovat kovassakin käytössä erittäin kestäviä. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen sekä jääkenttiä ammatikseen hoitavien henkilöiden käyttökokemusten hyödyntäminen auran suunnittelussa takaavat toimintavarmuuden ja luotettavuuden. Top Sikliaura on pitkäikäinen hankinta. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Säästät aikaa ja rahaa

Top Sikliaurat ovat yksinkertaisesti kustannustehokkain ja laadukkain tapa hoitaa ulkojääkenttiä. Aurojen sikliterä puhdistaa jäänpinnan kerta-ajolla. Tämän erikoisterän ansiosta aurausjälki on sileä, sillä auratessa terä poistaa myös epätasaisuuksia jään pinnasta. Tämän takia jokainen jäänkäyttäjä toivoo, että juuri heidän jäänsä putsattaisiin Top Sikliauralla. Siiven muotoilu taas takaa sen, että vesi ja lumi lentävät riittävän kauas ulkojääkenttien reunoille. Top Sikliaurojen hyötyleveydet ovat juuri oikeat; pienempi kolmen metrin aura on mitoitettu kaukaloihin sopivaksi ja isompi 3,5 metrin aura tuo nopeutta avokenttien auraukseen.

Juuri oikea varustelu

Molemmissa Top Sikliauroissa on vakiona mekaaninen, joustava päätylevy. Hydraulinen kääntölaite on varustettu painevaroin ja erillisin törmäyssuojauksin.  Kaikissa Top Sikliauroissa on myös pysty- ja kallistuskellunta, mitkä takaavat laadukkaan auraus jäljen. Auran kääntökulma on +/- 30 astetta. 

Top Sikliauroihin rakennetaan sähköhydraulinen ohjaus aina peruskoneesi hydrauliikan mukaan.

Kokoluokat:

MalliTuotenumeroKorkeusHyötyleveysPainoKääntökulma
Pyydä tarjousTop 3000SIA603804700 mm3000 mm290 kg+/- 25 astetta
Pyydä tarjousTop 3500SIA603788700 mm3500 mm330 kg+/- 25 astetta

Katso video Top sikliauran toiminnasta

Teknisiä tietoja

Ominaisuudet:

– Kääntökulma +/- 25 astetta

– Hydraulinen kääntölaite varustettu painevaroin

– Pysty- ja kallistuskellunta

– Jousipalautteinen laukaisulaite törmäysten varalle

Hydrauliikka:

– Hydraulinen ohjaus peruskoneen hydrauliikan mukaan.

– Hydrauliikan pikaliittimet valintasi mukaan (muista ilmoittaa tilauksella)

Muut tiedot:

– Auran runko ja siipi polyuretaani maalilla pinnoitettu.

Lataa esite kuvaa klikkaamalla: