SERCO Huntulevittimet

SERCO Huntulevittimet eli LL Liuoslevittimet ovat Sercon kehittämiä nesteenlevityslaitteita. Sercon huntulevittimet on jo vakiintunut käsite etenkin maanrakennuspuolella, jossa joudutaan tekemään rakennuspohjien kastelu- ja tiivistystöitä. Nämä Sercon liuoslevittimet ovat kuitenkin monikäyttöisiä ja niitä voidaankin käyttää kastelun lisäksi esim. luistelukenttien jäädytykseen, suolaliuoksen levitykseen sekä pölynsidontaan. Muun muassa monet suomalaiset raviradat ovat valinneet Sercon liuoslevittimet muiden Serco -tuotteiden tukemana raviratojensa kasteluun.

Tukkeutumaton

Serco Huntulevittimet ovat käytännössä tukkeutumattomat. Perinteisiin kasteluramppeihin verrattuna Serco huntulevittimissä on suuret kanavat ja reijät, joista neste tulee ulos. Tästä syystä Serco Huntulevittimet eli liuoslevittimet ovat käytännössä tukkeutumattomia. 

Ylivertaisia ominaisuuksia

Serco Huntulevittimen vahvin ominaisuus piilee sen muodostamissa vesipisaroissa. Vesipisarat tulevat ulos kammiomaisesta suuttimesta niin pieninä, mutta kuitenkin kovalla paineella, että ne tunkeutuvat syvälle kasteltavaan pintaan. Hyvin usein kuivalle pinnalle levitettävä neste jää ”tulvimaan” pinnalle eikä imeydy. Tätä ongelmaa ei ole Sercon huntulevittimissä. Edelleen pisaran koko ja toisaalta huntulevittimen suihkun muoto estävät kiviaineksen erottumisen. Tämä on hyvin olennaista silloin, kun tarkoituksena on tiivistää pinta kastelun jälkeen. Serco Huntulevitin jättää hienon aineksen isompien kivien sekaan ja takaan näin tiivistämisen onnistumisen.

Monta käyttöä talvella

Paitsi luistinratojen jäädyttämiseen, niin Serco huntulevittimille on myös muuta talvikäyttöä. Pienempään malliin on saatavilla sulkutulppia lisävarusteena, jotka mahdollistavat Cy-15 mallin käytön myös liuoksen levittämisessä mustan jään torjunnassa.

MalliTuotenumeroLeveysPesuleveysPituusKorkeusPaino
Pyydä tarjousCY-15 LL6003432500 mm3400 mm500 mm650 mmn. 30 kg
Pyydä tarjousCY-27 LL6003452500 mm3400 mm550 mm680 mmn. 45 kg

Teknisiä tietoja

SERCO CY-15LL Liuoslevitin

  • Pölynsidontaan, kasteluun ja liukkauden torjuntaan
  • Levitys pumpulla tai vapaalla pudotuksella
  • Levitysmäärät 20-150g/m2
  • Mukana tulee 2 m pitkä 2″ letku
  • Lisävarusteena saatavilla sulkutulpat

SERCO CY-27LL Liuoslevitin

  • Pölynsidontaan ja kasteluun
  • Levitys vapaalla pudotuksella
  • Levitysmäärät 70-300g/m2
  • Mukana tulee 2 m pitkä 2 1/2″ letku

SERCOn liuoslevittimet voidaan kiinnittää niin kuorma-autoihin kuin vedettäviin perävaunuihinkin. Laitteen mukana tulee kiinnikkeet, joita voidaan käyttää avuksi laitetta kiinnitettäessä. Samoin kiinnikkeillä onnistuu levityskorkeuden säätö. Voit tilata laitteeseen myös liittimen meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Esite tulossa..

Lisävarusteet

603856
SERCO CY-15 Sulkutulppa
SERCO CY-15 Sulkutulppa on CY-15 Huntulevittimen lisävaruste.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot