JCE KESKIPAKOPUMPPU 

Serco tarjoaa monipuoliset tarvikkeet kaupunki-infran pesuun. Pölyhaitat etenkin keväisin, ovat yhä kasvava ongelma taajamissa ja kaupungeissa. Pölyongelmat aiheuttavat ihmisille monenlaisia terveysongelmia ja siksi pölyyn, ja sen torjuntaan, on kiinnittetty entistä enemmän huomiota. Vaatimusten kasvaminen pölyntorjunnassa, on myös kasvattanut vaatimuksia koneissa ja laitteissa, joita käytetään asuttujen alueiden kevät siivouksissa.

Serco on JCE pumppujen virallinen maahantuoja

JCE-Pumppujen historia ulottuu kauas aina 80-luvulle asti. Serco on ollut tekemisissä JCE-Pumppujen kanssa vuodesta 1994 ja pumppujen virallisena maahantuojana vuodesta 2011 asti. Pumppuja on saatavana eri tuotoilla ja eri voimanlähteillä, mm. poltto-, sähkö- ja hydraulimoottori käyttöisinä. 

Monikäyttöinen JCE-pumppu

JCE-Pumppua voi käyttää painelähteenä katupesureille ja letkukelalle. Sitä voidaan käyttää teiden ja istutusten kasteluun. Edelleen JCE-Pumppua voidaan käyttää nesteiden siirtoon ja kuljetuksiin. Pumppu on laadukasta valua ja sen teflon pinnoite sallii myös esim. suolaliuoksen pumppaukseen. Pumppu on myös itse imevä jolloin esim. säiliöiden täyttö onnistuu vaikka vedenpinta olisi huomattavasti pumppua alempana.

Yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa

JCE-Pumppu muodostaa yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa todella tehokkaan yksikön nopea tempoiseen pesukauteen. JCE-Pumppun ”taistelupariksi” sopii hyvin esim. Sercon myymät Letkukelat. JCE-Pumppua voidaan käyttää esim. painelähteenä Serco Aaro RW ja Serco Aaro CC katupesulaitteisiin, ja se voidaan liittää lisävarusteeksi Sercon valmistamiin kuljetussäiliöihin.

JCE pumppumallit:

MalliTuotenumeroMax. paineMax. tuottoMax. imu-korkeusPainoVakiona
Pyydä tarjousJCE pumppu 3″ hydr. moottorilla0032295 bar1100 l/min6 m45 kg3″-lokaliittimet
Pyydä tarjousJCE pumppu 3-4″ hydr. moottorilla0032316 bar1300 l/min6 m45 kg3″-lokaliittimet

Tietoja hydr.moottorilla toimiville pumpuille

Hydrauliikan vaatimukset:

  • Hydrauliikkaöljyn virtaus 60 l/min (Max. 90 l/min)
  • Hydrauliikkaöljyn paine 180-220 bar
  • Kolme hydrauliikkaletkua (paine ja paluu 3/4″, vapaa tankkilinja 3/8″)

HUOMIO!

Vapaa tankkilinja ei saa olla liitettynä pumpun paluulinjaan, vaan se on vietävä omana linjana hydrauliikkaöljysäiliöön!

Lataa kaikkien Sercon toimittamien pumppujen esite kuvaa klikkaamalla: