Sankareiden työlaitteet

SERCO -tuotteita on käytössä hyvin vaihtelevissa kohteissa ja käyttötarkoituksissa. Päätuotteitamme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut työlaitteet auraukseen, hiekoittamiseen, lanaukseen, pesemiseen ja harjaukseen. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Top ja Skaala -tuoteperheiden aurat, Niilo ja Reko-tuoteperheiden harjat, Vilho ja Valter -tuoteperheiden hiekottimet sekä Reko -tuoteperheen hiekoitinvaunut.

Hankkimalla SERCO -työlaitteen yrityksesi/toimintasi tarpeisiin varmistat huolettomia työskentelyvuosia pitkälle tulevaisuuteen.

SERCO -tuotteiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan kustannustehokkuus, ei laitteen valmistuksessa, vaan sitä käytettäessä. Huolettavuus on osa käyttäjäystävällisyyttä ja siihen on kiinnitetty eritystä huomiota. Lujuus ja kestävyys ovat myös arvoja, joita SERCO asiakkaat arvostavat, mutta niin myös me SERCO -tuotteiden valmistajana. Niistä me haluamme pitää kiinni tinkimättä.

SERCO -tuotteiden tuotekehitys ei pysähdy koskaan. Vaan niin kauan kuin laite on meillä valmistuksessa, me kuulemme asiakaspalautetta ja otamme siitä opiksemme tuotteita edelleen kehitettäessä. Kaikki on kiinni asiakaslähtöisyydestä ja me haluamme haastaa siinä itsemme, yhä uudelleen ja uudelleen.

SERCO -tuotteiden valmistus on nykyaikaisten suunnittelumenetelmien, valmistuskoneiden ja timantin kovien ammatilaisten yhteen hitsautunut prosessi. Olet tervetullut tutustumaan SERCO -tuotteiden valmistukseen tehtaallemme Säkylään. Lue lisää täältä ja sovi meidän kanssamme aika.

SERCO -tuotteiden valmistuksen aikainen laadunvalvonta on tiukka, se on todella tiukka. Me tiedämme ne kustannukset, jotka syntyvät virheellisen tuotteen päätymisestä asiakkaallemme ja siksi kaikki SERCO -koneet käyvät läpi tarkastuksia ja niistä täytetään tarkastuspöytäkirjoja. Meillä jokainen työntekijä vastaa laadusta. Puutumme aina virheisiin ja puutteisiin, jotka huomaamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Jos kuitenkin asiakkaanamme huomaat jonkin puutteen tai laatupoikkeaman, ilmoitathan siitä meille välittömästi, jotta pääsemme nopeasti selvittämään asian, hoitamaan sen kuntoon ja päästämään teidät takaisin töihin.

Henkilökohtaisesti sinua palvelevat

Lataa kattava tuote-esitteemme kuvaa klikkaamalla

Näin valmistuu SERCO-työlaitteet