SERCO SÄHKÖINEN LETKUKELA 

Serco tarjoaa monipuoliset tarvikkeet kaupunki-infran pesuun. Pölyhaitat etenkin keväisin, ovat yhä kasvava ongelma taajamissa ja kaupungeissa. Pölyongelmat aiheuttavat ihmisille monenlaisia terveysongelmia ja siksi pölyyn, ja sen torjuntaan, on kiinnittetty entistä enemmän huomiota. Vaatimusten kasvaminen pölyntorjunnassa, on myös kasvattanut vaatimuksia koneissa ja laitteissa, joita käytetään asuttujen alueiden kevät siivouksissa.

Laatutuote palo- ja pelastuspuolelta

Sercon sähköinen letkukela on tunnetun Saksalaisen palo-ja pelastuspuolen tuotteiden valmistajan laatutuote. Letkukela on osoittanut toimivuutensa vaativissa tehtävissä palo- ja pelastupuollella. Sen suunnittelun pohjana on ollut asiakaskunnasta tullut tarve letkukelalle, josta tulee riittävästi vettä, on kestävä vaativissa olosuhteissa.

Letkukela sähköisellä sisäänkelauksella

Kelan saa valittua 12 tai 24V jännitteellä. Kelassa on myös veivi jolla letkun saa kelattua takaisin jos sähövirta syystä tai toisesta katoaa.

Yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa

Sähköinenletkukela muodostaa yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa todella tehokkaan yksikön nopea tempoiseen pesukauteen. Pesuletkukelan ”taistelupariksi” sopii hyvin esim. Sercon myymät pumput. Pesuletkukela voidaan liittää lisävarusteena mm. Serco Aaro RW ja Serco Aaro CC katupesulaitteisiin, kuin myös Sercon valmistamiin kuljetussäiliöihin.

Mitat:

MalliTuotenumeroExtreme dimensionsKelan mitatPainoSisältö
Pyydä tarjousSähköinen letkukela101253Leveys: 861 mm

Syvyys: 564 mm

Korkeus: 500 mm
Ulkohalk.: 500 mm

Leveys: 650 mm
Letkun kanssa: 70 kgSähköinen takaisin kelaus
20m 1-1/4″ letkua + karsta karhu
Paineletku + liitin

Sähköisen letkukelan mittakuva

Kuvaa klikkaamalla voit ladata mittakuvasta PDF kuvan.