Huolto ja tuki

Kaikki koneet ja laitteet tarvitsevat joskus huoltoa ja ihmiset teknistä tukea. Niin myös SERCO -työlaitteet ja niiden käyttäjät. 

SERCO -työlaitteen mukana tulevassa käyttöohje-/varaosakirjassa on esitelty huoltotoimenpiteitä ja -kohteita sekä käyttövinkkejä. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua ja toteuttaa tarvittavat huollot suunnitelman mukaisesti. Näin voit varmistaa SERCO -laitteesi mahdollisimman pitkän ja tehokkaan käyttöiän.

Joskus näistä huoltotoimenpiteistä huolimatta laitteesi saattaa kaivata lisähuoltoa tai haluat itse keskittyä ydintoimintaasi ja antaa jonkun muun tehdä huollot ja varaosien vaihdot. On myös tilanteita, joissa kaipaat käyttövinkkejä juuri sinun koneen kanssa. Tällöin me autamme. Saat asiantuntevaa huoltoa ja teknistä tukea suoraan valmistajalta tai voit ottaa yhteyttä lähimpään huoltokumppaniimme. Kerro meille mitä on tapahtunut tai mitä huoltoa/asennusta laitteesi tarvitsee. Me laskemme sinulle tarjouksen. 

HUOM!
Huollamme tottakai myös vanhat tutut tuotemerkit;
TOP, SKAALA ja REKO-KONEET.

SERCON Tekninen tuki ja huoltotilaukset

Teemu Arola
teemu.arola(at)serco.fi
+358 2 4808 7006

Huoltokumppanit

Pyrimme tuomaan huoltopalvelun mahdollisimman lähelle sinua ja siksi rakennamme jatkuvasti kehittyvää huoltoverkostoamme. Kelpuutamme huoltokumppaniksemme vain ammattilaisia, joilla on riittävästi kokemusta ja osaamista ja jotka sitoutuvat tekemään laadukasta, nopeaa huoltoa juuri SERCO-laitteisiin. Huoltokumppanimme sitoutuvat käyttämään SERCO-laitteiden huolloissa juuri niihin sopivia varaosia, joista osa on suoraan tehtaallamme valmistettuja.

Pääkaupunkiseutu

Vantaan teollisuuspalvelu Oy
Timo Ruotimo
+358 50 5664296
timo.ruotimo@kolumbus.fi

Satakunta

MT-Konepalvelu Oy
Mika Tuominen
+358 400 723 767
mika.tuominen@mt-konepalvelu.fi

Lahti

PRO-Huolto Oy
Jari Lehtonen
+358 400 207109
jari.lehtonen@pro-huolto.com

Turku / Varsinais-Suomi

TTK Oy Turun työkone
Kimmo Suominen
+358 400 603812
kimmo.suominen@ttkoy.fi

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

24 Heavy Service
Saku Torri
+358 44 970 8572
24heavyservice@gmail.com