TOP LEHTIPUHALLIN-IMURI

Top Lehtipuhallin-imuri on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen lehtien ja roskien poistoon erilaisilta kulkuväyliltä ja piha-alueilta. Tässä monipuolisessa yhdistelmä laitteessa on niin ikään kaksi laitetta yhdessä. Se toimii sekä puhaltimena että imurina. Kiinnittämällä koko laite peruskoneen eteen pulttikiinnitteisellä pikakiinnikkeellä sillä voidaan kätevästi ja tehokkaasti puhaltaa lehdet ja roskat isompiin kasoihin. Tämän jälkeen pulttikiinnitteinen imuriosa on helppo irrottaa kääntölaitteesta ja sitä voidaan käyttää kevyen materiaalin imurointiin esim. traktorin lavalle. 

Kiinnittäminen peruskoneeseen helppoa

Lehtien puhaltamista varten Top Lehtipuhallin-imuri kiinnitetään traktorin, pyöräkuormaajan tai monitoimikoneen etukuormaajaan tai etunostolaitteeseen. Kiinnitys tapahtuu pulttikiinnitteisellä pikakiinnikkeellä, joita varastostamme löytyy yli 20 eri vaihtoehtoa ja lisää tehdään tarpeen mukaan.

Lehtien imurointia varten imuriosassa on kiinnitysura, josta se voidaan ripustaa käytännössä minkälaisen tahansa lavan tai kontin reunaan kiinni. Kiinnityksen tulee tapahtua niin, että puhaltimen purkuputki on suunnattu lavan/kontin sisälle. Tämän jälkeen kiinnitetään hydrauliikkaletkut ja asennus on valmis.

Yksinkertainen käyttää & monipuolinen ulottuvuus

Top Lehtipuhallin-imurin käyttö sekä puhaltimena että imurina on helppoa. Kytketään vain hydrauliikkaletkut kiinni ja laite on käyttövalmis.

Kääntölaitteen avulla Lehtipuhallin kääntyy hydraulisesti vasemmalta-oikealle ja puhaltimen korkeutta maanpinnasta voidaan säätää peruskoneen etukuormaimen/etunostolaitteen korkeutta säätämällä. Näin löydetään aina oikea ja tehokkain työskentely korkeus ja puhalluskulma. Tämä mahdollistaa esim. lehtien puhaltamisen aivan puiden ja pensaiden juurilta ja ympäriltä.

Imuroitaessa lehtiä ja roskia työskentelyä helpottaa imuletkun mukana tuleva suulake erityisesti, jos kerättävä materiaali on maassa. Suulakkeen kanssa työskentely on ergonomista. Suulaketta tai pelkkää letkun päätä liikutellaan kerättävän materiaalin päällä ja tehokas imu kerää materiaalin lavalle tai konttiin. 

Lähes huoltovapaa & turvallinen

Top Lehtipuhallin-imuri on lähes huoltovapaa. Ainoastaan muutama voideltava laakeri, ei muuta. Tämän siivoukseen sopivan työlaitteen kaikki kulutukselle alttiit osat on valmistettu kulutusteräksestä, joten niiden kuluminen ja myös vaihtamisen tarve on hyvin vähäistä. Laite ottaa toimiakseen imuilmaa koneen oikealta puolelta. Imukanava on suojattu teräsverkolla, joten sinne ei pääse jumiintumista aiheuttavia epäpuhtauksia ja laite on samalla turvallinen käyttäjälleen.

Kaksi laitetta yhdessä säästää aikaa, rahaa ja käyttäjää

Tehokkaat ja työtunteja säästävät koneet ja laitteet säästävät sekä aikaa että rahaa. Siksi Top Lehtipuhallin-imurin hankinta on järkevä päätös. Siinä saat kaksi työlaitetta yhdessä paketissa. Yhdellä investoinnilla puhallat lehdet ja roskat kasaan sekä imuroit ne poiskeruuta varten. Imuri toimii myös muiden kevyiden materiaalien keräämisessä, kuten vanhojen rakennusten välipohjien eristemateriaalin poistossa, jos eristeenä on käytetty esim. puruja, lastuja tai turvetta. 

Näin lehtien ja roskien poisto ja keräystyö muuttuu tehokkaaksi ja mielekkääksi työksi tekijälleen. Se soveltuu niin isojen alueiden kuin myös pienten ahtaiden alueiden tehokkaaseen siivoukseen. Jopa märät neulaset puhalletaan tehokkaasti asfaltin pinnasta tai soralta. 

Lehtipuhaltimen lisävarusteet

Top Lehtipuhallin-imuri sisältää kaikki olennaiset varusteet puhallin käyttöön. Jos lisäksi haluat käyttää sitä imurina, voit lisävarusteeksi valita 5m tai 10m imuletkun sekä tarpeen mukaan jatkohydrauliikkaletkut valitsemillasi pikakiinnikkeillä. 

Mittatiedot:

MalliTuotenumeroLeveysKorkeusSyvyysPaino
Pyydä tarjousTop LPI Lehtipuhallin-imuri6037891220 mm850 mm1200 mm240 kg

Näin toimii SERCOn Top lehti-imuri ja lehtipuhallin:

Teknisiä tietoja

Käyttö lehtipuhaltimena – mitat:

– Leveys 1220mm

– Korkeus 850mm

– Syvyys 1200mm

– Paino n. 240kg (sis. pikakiinnikkeen ja voi hieman vaihdella kiinnikkeestä riippuen)

Käyttö imurina – mitat:

– Leveys 620mm

– Korkeus 650mm

– Pituus 721mm

– Paino 95kg 

HUOM: Mitat eivät sisällä hydrauliikan letkuja tai imuletkua.

Ominaisuudet:

– Puhaltimen kääntö 90 astetta molempiin suuntiin. (Yht. 180 ast.)

– Kiinnitys peruskoneeseen pulttikiinnitteisellä pikakiinnikkeellä (kuuluu hintaan)

– Imurissa käytettävän imuletkun halkaisija 203mm (myydään erikseen)

– Imuletkun pituus 5m / 10m (valitaan tilauksen yhteydessä)

Hydrauliikka:

– Top Lehtipuhallin-imurin hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.

– Lehtipuhaltimen öljynvirtauksen tarve min. 50L/min 

– Lehti-imurin öljynvirtauksen tarve min 50L/min ja max 70L/min

– Laite vaatii viisi hydrauliikkaletkulinjaa. (Paine, paluu ja vapaa tankkilinja puhaltimelle/imurille. Yksi letkupari kääntösylinterille.)

Muut tiedot:

– Top Lehtipuhallin-imuri on teräsraepuhallettu ja pinnoitettu polyuretaani maalilla.

Lataa Top lehtipuhallin-imurin esite klikkaamalla kuvaa:

Lisävarusteet

604071
SERCO Top 5m/10m imuletku Top Lehti-imuriin
Saatavilla 5m tai 10m pätkässä ja sopii SERCO Top lehti-imuriin.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot