SERCO AARO KULJETUSSÄILIÖT

Serco Aaro SWT kuljetussäiliöt on suunniteltu monitoimikoneisiin asennettavaksi. Näillä kuljetussäiliöillä voidaan toteuttaa kätevästi monenlaisia veden kuljetus-, pesu- ja kastelutehtäviä. 

Kiinnitys mahdollista useisiin koneisiin

Serco Aaro SWT kuljetussäiliön kiinnitys monitoimikoneeseen tapahtuu kiinnitysjaloilla. Kiinnitysjalat ovat pulttikiinnitteiset ja niitä löytyy useita erilaisia varastostamme. Tarvitsemme koneesi tyypin ja vuosimallin, joiden perusteella pystymme selvittämään millaiset kiinnitysosat sinä tarvitset. Säiliöiden kiinnitys on nopeaa ja siinä hyvä apu ovat SERCO varastojalat, joita Aaro SWT säiliöihin saa lisävarusteena.

Tarkoin mietityt materiaalit

Aaro SWT kuljetussäiliöt on valmistettu alumiinista. Alumiini on kevyttä ja se takaa, että säiliöillä pystyy kuljettamaan suuren määrän vettä, kun hyötykuorma on suuri. Säiliön rungot ja kiinnitysosat, joilla säiliö kiinnitetään monitoimikoneeseen, ovat maalattua hiiliterästä, mikä takaa lujuuden ja kestävyyden.

Käyttömukavuus

Serco Aaro SWT kuljetussäiliöissa on ajateltu myös kuljettajan työskentelymukavuutta. Kaikki kohteet, joihin kuljettajan pitää päästä käsiksi päivän aikana, on pyritty sijoittamaan mahdollisimman alas. Loiskelevyt säiliön sisällä pitävät kuljetettavan nesteen hyvin paikoillaan, jolloin säiliö on vakaa kuljetettava.

Varustelumahdollisuuksia lähes rajoituksetta

Säiliöihin on saatavilla runsaasti eri lisävarusteita. Lisävarusteilla Serco Aaro SWT säiliöstä on mahdollista rakentaa todella monipuolinen paketti. Vain mielikuvitus rajoittaa säiliöiden käyttötarkoitusta. Säiliöihin on mahdollista asentaa lisävarusteena mm. matalapainepumppuja, korkepainepumppuja, viemärin avausjärjestelmä, yms.  Kerro meille sinun tarpeesi, niin me teemme sinulle tapeidesi mukaisen säiliön. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

MalliTuotenumeroTilavuusPainoLeveysKorkeusPituusPeruskoneen
painosuositus
Pyydä tarjousAaro 550SWT602146

Teknisiä tietoja

Tulossa..

Esite tulossa..

Lisävarusteet

600831
SERCO Varastojalat -sarja
SERCO Varastojalat -sarja on lisävaruste SERCO Vilho LS lautassirottimiin (450LS, 700LS ja 1000LS), Serco Top -kippilavoihin (250KL, 400KL, 600KL) ja Serco Aaro kuljetussäiliöihin.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot