Huolla työlaitteesi alkuperäisillä varaosilla ja varmistat työlaitteesi toimivuuden ja pitkän iän.

Uuden koneen ostaminen on vain ensimmäinen askel koneen/laitteen elinkaaressa. Jotta koneen omistaja ja käyttäjä voivat hyötyä koneesta koko sen elinkaaren ajan, pitää myös varaosia olla saatavilla. Tästä tulee koneen valmistajan ottaa vastuu. Aika, joka kuuluu osan hajoamisesta tai siitä kun osan kuluminen havaitaan siihen, kun uusi osa on vanhan tilalla, on yksi mittari ostamasi laitteen valmistajan toiminnan tehokkuudesta.

Huolla työlaitteesi alkuperäisillä varaosilla ja varmistat työlaitteesi toimivuuden ja pitkän iän. Kaikki Serco -varaosat ovat osia, joista Serco -työlaite on alunperinkin tehty. Valitsemalla alkuperäisen varaosan et joudu murehtimaan sen sopivuudesta ja samalla takaat työlaitteellesi hyvän jälleenmyyntiarvon.

Me SERCO-tuotteiden valmistajana lupaamme, että sinulla on aina nopeasti saatavilla alkuperäisiä SERCO-varaosia. Siksi voit aina tilata ne myös suoraan meiltä. Teemme kaikkemme että ostamasi laite on sinulla käytössä, ei korjauksessa. Edellytämme vastaavaa toimintaa myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Tämä koskee niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimivia huollon ja myynnin yhteistyökumppaneitamme.

SERCO-tuotteiden mukana tulevasta käyttöohje-/varaosakirjasta löytyvien varaosanumeroiden avulla varaosien tunnistaminen on helppoa. Verkkokauppamme myötä myös tilaaminen on helppoa riippumatta ajasta, paikasta tai laitteesta. Tuotteiden varaosat on lajiteltu varaosasivuille tuoteryhmittäin, mutta voit hakea niitä myös haulla. Jos jotakin varaosaa ei löydy verkkokaupastamme, autamme sinua mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä, selvitetään yhdessä millainen on sinun tarpeesi.

Varaosissa sinua auttaa:

Varaosatilaukset

Jos tarvitsemasi varaosa ei löydy täältä verkkokauppasivuiltamme, ota yhteyttä meihin. Ennen yhteydenottoasi, varaosan saatavuuden varmistamiseksi tarkista koneesi/laitteesi tyyppi ja sarjanumero. Niiden tietojen avulla me voimme nopeammin auttaa sinua.

Huomaa tilausajankohta

Kaikki ennen klo 12.00 tehdyt varaosatilaukset on mahdollista lähettää vielä samana arkipäivänä. Tämän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät automaattisesti lähteväksi aikaisintaan seuraavana arkipäivänä.

Huomioi kuljetusaika

Etelä- ja Keski-Suomi
kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat lähes aina vuorokaudessa tavaran noudosta.

Pohjois-Suomi
Kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat 1-3 vuorokaudessa tavaran noudosta riippuen heidän ajoreiteistään.