SERCO AARO RW KADUNPESULAITTEET

Sercon Aaro RW kadunpesulaitteet eli katupesurit on ammattilaisen valinta vaativiin käyttökohteisiin. Serco Aaro RW on Suomessa suuniteltu ja valmistettu, kuten kaikki muutkin Sercon tuotteet.

RW katupesuri on tarkoitettu käytettäväksi matalapainepumppujen kanssa, pumppujen max. paine saa olla 20bar. Pesuri on todella monikäyttöinen ja sillä voidaan pestä tehokkaasti suuria pihoja ja toreja, kuin myös pienempiä yksittäisiä kohteita. Katupesurin monipuoliset säädöt takaavat optimaalisen vaihtoehdon kaikkiin  pesutyön vaiheisiin. Serco Aaro RW kadunpesulaite, joka myös tottelee nimitystä pesukampa, on todellakin ammattilaisen valinta kadunpesutyöhön.

Monipuoliset pesurin liikkeet ja ominaisuudet luovat työturvallisuuden

Serco Aaro RW katupesurin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että pesutyö tapahtuu usein muun liikenteen seassa, jolloin autosta poistuminen on työturvallisuusriski. Siksi pesurin liikkeet ja ominaisuudet on pyritty saamaan sellaisiksi, että pesutyö pystytään ulottamaan mahdollisen tehokkaasti kaikkiin paikkoihin autosta poistumatta. Näitä ulottuvuutta lisääviä tekijöitä ovat esimerkiksi sivusiirto molempiin suuntiin, pesutykki, puomin kääntö sekä suuttimen kääntö niin, että pesu onnistuu myös peruuttaessa. Pesukamman päistä löytyy heijastimet ja varoitus kepit, jotka tehostavat pesurin näkyvyyttä muulle liikenteelle.

Pesutykki.jpeg

Kuva 1. Aaro RW Katupesurilla on erinomainen ulottuvuus. Ulottuvuutta parantaa muun muassa kuvassa toiminnassaan näkyvä pesutykki. 

Näin tämä pesuri huomioi egologisuuden pesutyössä

Maailmassa on paljon ihmisiä joille puhdas vesi ei ole itsestään selvyys. Siksi Serco tuotteiden suunnittelussa on haluttu ottaa huomioon myös egologisuus. Hyvänä esimerkkinä siitä Serco Aaro RW kadunpesulaitteessa on mahdollista minimoida veden kulutus eri tilanteissa. Pesurin pesupuomin veden kulutusta pystytään säätämään perinteisesti vesipumpun tuottoa ja painetta säätämällä. Mutta Lisäksi Serco Aaro RW pesulaitteen pesupuomissa on venttiilit, jolla veden tulo voidaan keskeyttää joka vasemmasta tai oikeasta puoliskosta puomia. Tämä on hyvin kätevä ominaisuus mm. pestäessä teiden reunoja tai rotvallikiven juurta. Yleensä lika on kerääntyneenä tällaisiin kapeisiin kaistoihin ja puolittaessa pesuleveys, myös veden kulutus puolittuu. Edelleen Serco Aaro RW kadunpesulaitteen veden kulutusta on mahdollista säätää valitsemalla juuri sinun työhön ja kohteeseen parhaiten soveltuva suutin pesukampaan.

Ylettyy minne haluat

Serco Aaro RW katupesuriin on saatavilla lisävarusteena letkukela joko mekaanisena, eli lihasvoimalla toimivana. Tai vaihtoehtoisesti sähköisellä takaisin kelauksella. Letkukelat sekä myös lisävarusteena saatavilla oleva pesutykki takaavat sen, että pystyt ulottamaan pesutyösi yhä vaativimpiin paikkoihin. Pesutykin ohjaus tapahtuu joystic-ohjaimella ajoneuvon ohjaamosta, jolloin taas vältetään jalkautuminen liikenteen sekaan kadunpesutyön aikana.

IMG_3734.JPG

Kuva 2. Aaro RW Katupesurin pesutykin ohjaus tapahtuu tällaisella joystic-ohjaimella ajoneuvon ohjaamosta. Näin vältytään jalkautuminen liikenteen sekaan pesutyön aikana.

Enää ei tarvita hydrauliikkaa kuorma-auton edessä

Kadunpesulaitteet on perinteisesti vaatineet kuorma-autolta tai traktorilta hydrauliikkaa melko runsaasti. Serco Aaro RW on suunniteltu poistamaan tätä tarvetta, joka on rajoittanut melkoisesti sitä kalustoa jota kadunpesu sesongin aikana on voitu pesutyössä käyttää. Serco Aaro RW kadunpesulaitteen kaikki liikkeet ja venttiilien ohjaukset on toteutettu sähköisesti. Hydrauliikkaa ei siis enää tarvita kuorma-auton edessä. Pesuri voidaan asentaa aurapuskuriin jos sellainen autossa on, tai se voidaan asentaa kevyempään, vain pesuri käyttöön tarkoitettuun telineeseen.

TOIMINTAVARMUUDEN TESTAUS JA ASENNUS

Jos kiinnostuit tästä SERCO Aaro RW Katupesurista, suosittelemme sinulle ehdottomasti hankkimaan tämän autoosi asennettuna. Me nimittäin tarkastamme kaikki valmistamamme RW Katupesurit veden kanssa autoon asennuksen yhteydessä. Näin varmistamme, että kaikki toiminnot toimivat varmasti niin kuin pitääkin ja että sinä asiakkaana saat heti käyttövalmiin toimivan pesurin. Jos toimitamme RW katupesurin sinulle ilman autoon asennusta, emme valitettavasti pysty testaamaan sitä veden kanssa. Tällöin testaus perustuu paineilmalla testaamiseen. Siksi suosittelemme ehdottomasti hankkimaan juuri tämän RW pesurin autoon asennettuna. Näin vältämme mahdollisesti epäselvyydet ja pystymme heti puuttumaan jos jokin ei toimi niin kuin pitää. Lisäksi noudon yhteydessä voimme antaa lisää ohjeita ja vinkkejä RW katupesurin käyttöön, toimintaan ja huoltoon.

Kysy rohkeasti lisää asennuspalvelustamme myyjiltämme. Autamme mielellämme!

Mittatiedot:

MalliTuotenumeroLeveysPituusNosto-liikeVeden-kulutusPesuleveysSivusiirto (oikea / vasen)Paino
Pyydä tarjousAaro RW6001722800 mm1175 – 1495 mm400 mm200 – 350 l/min3000 mm500 mm430 kg

Katso video Aaro RW katupesurista:

Teknisiä tietoja

Ominaisuudet:

– Pesuleveys 3m + sivusuuttimet säädöstä riippuen
– Vedenkulutus 200-350L/min (riippuu käytettävistä suuttimista)

Sähköt:

– Käyttöjännite 12V (esim. tupakan sytytin 20A)

Muut tiedot:

Serco Aaro Rw:n toimitukseen kuuluvat vakiona:
– Elektroninen ohjausyksikkö (12V) sekä
– Pikakiinnike valintasi mukaan.

Koneen rungon perusväri on RAL7024 (Tumman harmaa).

Pesulaitteisiin ei sisälly asennustyö, eikä asennuksessa tarvittavat mahdolliset vesi- ja hydrauliikkaletkut/-liittimet.
Meillä onnistuu kyllä pesulaitteiden asennustyöt. Asennustyöt ja tarvikkeet laskutetaan toteutuneen mukaan.

Lataa esite kuvaa klikkaamalla:

Lisävarusteet

600807
SERCO Sähköisesti ohjattu pesutykki
SERCO sähköisesti ohjattu pesutykki on lisävaruste Aaro RW Katupesureihin.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot
600341
SERCO Mekaaninen Letkukela
Sercon Mekaaninen letkukela eli käsikäyttöinen letkukela.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot
101253
SERCO Sähköinen Letkukela
Sercon Sähköisessä letkukelassa on sähköinen takaisinkelaus.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot
602696
SERCO Pumppu D-16/014 (hydr.moottorilla)
Serco Pumppu D-16/014 on erittäin laadukas keskipakopumppu hydraulimoottorilla.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot
003229
JCE-Pumppu 3" (hydr.moottorilla)
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" hydraulimoottorilla
Pyydä tarjous Tekniset tiedot
003231
JCE-Pumppu 3-4" (hydr.moottorilla)
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" hydraulimoottorilla ja 4" siipipyörällä.
Pyydä tarjous Tekniset tiedot