SERCO Mekaaninen Letkukela

Ask for price

Sercon Mekaaninen letkukela eli käsikäyttöinen letkukela.

SKU: 600341

 

SERCOn Mekaaninen letkukela

SERCO Mekaaninen letkukela on Sercon oman suunniteluosaston tuote ja tulos. Asiakkailta tulleeseen tarpeeseen vastattiin kelalla, jossa toteutuu kaikki asiakaiden arvostamat asiat; kestävyys, yksinkertaisuus, luotettava rakenne sekä taloudellisuus. 

 

Kelan runko on polyuretaani pinnoitettua terästä ja kaikki muut osat ruostumatontaterästä tai messinkiä. Kelan saa lukittua useaan eri asentoon kätevän lukitussalvan avulla. Letkun takaisin kelaus tapahtuu lihasvoimalla, sitä varten olevalla kammella. Käsin kelaus on kuitenkin hyvin kevyttä johtuen suurista suojatuista kuulalaakerista, joiden avulla kela pyörii.

Mekaanisen_kelan_lukko.jpeg Mekaanisen_kelan_veivi_22.jpeg

Kuva 1 ja 2. Vasemmalla letkukelan mekaaninen lukitus kätevästi useaan eri asentoon. Oikealla letkun kevyeen käsinkelaukseen tarkoitettu kampa. 

 

Kelalla on 1-1/4″ letkua yhteensä 20 metriä ja letkun päässä oleva pesukarhu suutin kuuluu myös toimitukseen. Pesukarhu suuttimella suihkun muotoa pystyy muuttamaan pistemäisestä, hyvin kattavaksi sumuksi.

Mekaaninen_kala_ja_letku_pesukarhu.jpeg

Kuva 3. SERCO Mekaaniseen letkukelaan kuuluu vakiona 1-1/4″ letkua 20m ja letkun päässä oleva monikäyttöinen pesukarhusuutin.

 

SERCO Mekaaninen Letkukela on helppo asentaa lisävarusteena esimerkiksi SERCO RST Kuljetussäiliöön. Täältä voit lukea lisää SERCO RST Kuljetussäiliöistä. 

SERCO_Mekaaninen_letkukela__osana_RST_Kuljetussailiota__Kokoa_pienennetty.jpg

Kuva 4. SERCO Mekaaninen letkukela liitettynä SERCO RST Kuljetussäiliöön. 

Sercon Mekaaninen letkukela 

 

Tekniset tiedot:

– Leveys 900mm (kokonaisleveys)

– Pituus 650mm

– Korkeus 520mm

– Paino n.60kg 

 

Muut tiedot:

– Kelalla 1-1/4″ letkua 20metriä.

– Toimitukseen sisältyy säädettävä pesukarhusuutin.

– Kelan runko polyuretaani maalattua terästä (RAL 7024 tumman harmaa) ja kela ruostumatonta terästä.