Ylivoimaisesti paras aura – Asiakkaalta kuultu

2020-02-04 15:01:18

KUVAHAASTEEMME on nyt loppunut. Viimeinen lähetyspäivä oli 31.1.2020. KIITÄMME suuresti kaikkia kuvien ja videoiden lähettäjiä. Kuvia ja videoita tuli mukavasti, mutta toki ehkä olisimme toivoneet vähän enemmänkin. Ehkä ensi kerralla sitten. 😉

Kuvahaasteeseemme kuului myös kaikkien kuvia/videoita toimittaneiden kesken arvottu ETRAn 50 euron arvoinen lahjakortti ja nyt arvonta on suoritettu. Tällä kertaa onnekas voittaja oli Kokkopeat Oy:stä Risto Kokko. 

Onneksi olkoon hänelle ja kiitos vielä erikseen hänelle hienoista kuvista ja videosta. 

 SKAALA_30_58TRA_Aura_levilla_4_Saatu_Risto_Tapanilta_1.1.2020_On_lupa_kayttaa_markkinoinnissa_kokoa_muutettu.jpg SKAALA_30_58TRA_Aura_levilla_6_Saatu_Risto_Tapanilta_1.1.2020_On_lupa_kayttaa_markkinoinnissa_kokoa_muutettu.jpg

Kun soitimme Ristolle kertoaksemme arvonnan voittamisesta, kysyimme samalla vähän ajatuksia heillä olevista SKAALA -auroista ja niiden historiasta. Risto kertoi näin:

”Meillä on ollut SKAALA -aurat käytössä jo 1990 -luvulta lähtien. On hyvä aura. Kun lunta aurataan kasaan, on SKAALA -aura ylivoimaisesti paras. Siinä lumensiirtokyky on ylivoimaisesti paras, kun siirretään lunta paikasta A paikkaan B. Edes jopa 6m leveä U-aura ei pysty siirtämään niin tehokkaasti lunta kuin iso SKAALA -aura. Tällä hetkellä meidän uusin hankinta on isoin SKAALA -auramalli eli 30-58TRA tuplarunkoinen aura. Sen suuren massan avulla voidaan jopa ennaltaehkäistä polanteen syntyä.

Lisämainintana sellainen, että nyt kun SKAALA -aurojen valmistus siirtyi vuonna 2019 JPT Jaskari Oy:lle niin laatu on mennyt harppauksella eteenpäin. Alkuun oli pientä haastetta hydrauliikkaliittimien sijainnilla, sillä se oli väärä, mutta nyt sekin asia on mennyt eteenpäin. Nyt kaikki on kaikinpuolin hyvin.”

Kiitos hyvästä ja rehellisestä palautteesta. Näitä on mukava kuulla, ja erittäin innokkaasti otamme lisää palautetta vastaan.

Jos haluat antaa meille lisää palautetta tai lähettää meille lisää käyttökuvia/-videoita niin ei muuta kuin samantien vain toimimaan. Voit lähettää ne suoraan esimerkiksi: juha-pekka.jaskari(at) tai outi.nenonen(at)serco.fi. Kiitos jo etukäteen!