UUTTA – Ajankohtaisia uutisia nettisivuillemme!

2020-01-18 14:10:36

UUTTA – NYT KUUMIMMAT UUTISET NETTISIVUILLAMME!

Avasimme Ajankohtaista -osion nyt myös nettisivuillemme (www.serco.fi), jotta sinä pääset lukemaan viimeisimmät ja kuumimmat uutisemme kätevästi nettisivuiltamme. Kolme uusinta uutista näkyy myös etusivulla, joista klikkaamalla pääset itse uutiseen. Uutiset myös säilyvät, joten pääset palaamaan niihin milloin vain haluat. 

Voit myös ehdottaa meille kuumia uutisia nettisivuillemme julkaistavaksi. Lupaamme palkita kaikki uutisehdotukset, jotka päätämme julkaista nettisivuillamme. Yllätykseksi jää, mikä palkinto on. Miten olisi, ottaisitko siitä selvää? 😉 

Uutisten lukuintoa, 

toivottaa JPT Jaskari Oy:n väki

 

P.S. Jos et ehdi tai halua käydä katsomassa nettisivujamme jatkuvasti uusien uutisten toivossa, tilaa ne kätevästi uutiskirjeen muodossa suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeemme noin kerran kuukaudessa ja sen voit peruuttaa milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä. Tilaa uutiskirje esimerkiksi lähettämällä sähköpostia: outi.nenonen@serco.fi tai klikkaamalla nettisivujemme etusivun lopussa olevaa painiketta ”Tilaa uutiskirje”. 

P.P.S Ethän unohda myös facebook -sivujamme? Joko olet tykännyt Facebook -sivuistamme ja laittanut ne näin seurantaan?