Tervetuloa uusituille kotisivuillemme! 

Nyt oli aika päivittää SERCOn nettisivut. Ne on tehty Teille kiinteistönhoidon sankareille; koneurakoitsijoille, konekuskeille ja hankintavastaaville jotka omalla tärkeällä työllänne huolehditte että kulkuväylämme ovat puhtaat ja turvalliset. 

———————————————————————————————————–

Uudet sivut ovat nykyaikaiset ja niillä pääset tutustumaan suomalaisiin Serco-tuotteisiin entistä helpommin. Nyt voit esimerkiksi kätevästi vertailla eri Serco -työlaitteiden kokoluokkia keskenään tuotesivujen taulukoissa. Myös tarjousten pyytäminen eri työlaitteista ja kokoluokista sekä varaosien tilaaminen entistä monipuolisemmasta verkkokaupastamme onnistuu helposti näiltä uusilta sivuiltamme. 

Uusituilla sivuilla pääset myös:

  • syventymään teknisen tiedon pariin
  • tutustumaan työlaitteiden toimintaan videoilla
  • löytämään sopivat alkuperäiset varaosat räjäytyskuvista ja mm.
  • vaikuttumaan asiakaskokemuksista

Kannattaa myös tutustua ”Miksi valita Serco” -sivulle; olet sitten hankintavastaava isommassa kiinteistönhoitofirmassa tai kunnalla/kaupungilla tai konekuski tai kiinteistönhoitoalan urakoitsija. Tällä sivulla sinut on huomioitu. 

Heräsikö sinulla kysyttää uusiin sivuihimme liittyen tai huomasitko jonkin kehityskohdan? Kuulemme niistä enemmän kuin mielellämme. Voisitko tällöin ottaa yhteyttä Outiin:

outi.nenonen(at)serco.fi / 02 4808 7007

Kiitos!

Tervetuloa sankareiden työlaitteiden maailmaan!