Tervetuloa Sankareiden Konepäiville!

2022-08-23 17:45:08

Me SERCOlla järjestämme nyt kolmatta kertaa suuren suosion saaneet Sankareiden Konepäivät meidän tehtaan pihalla Satakunnassa Säkylässä. 

Perjantaina 9.9.2022 klo 8-13

 Osoite on Ristolantie 5, Köyliö

Sankareiden_Konepaivat_2021_Kuva_9_pienennetty.jpg

Miksi Sankareiden Konepäivät?

Me Sercolla arvostamme kiinteistönhoidon ammattilaisia sekä heidän tärkeää työtään ympäristömme siisteyden ja puhtauden eteen. Tapahtumalla haluamme juhlistaa näitä sankareita, jotka vuorokauden ajasta riippumatta nousevat työkoneen rattiin hoitamaan ympäristöämme. Se kun ei pysy itsestään siistinä. 

 

 

Tästä on kyse

Sankareiden Konepäivät on täysin veloitukseton kaikille konealan ammattilaisille suunnattu konetapahtuma. Se järjestetään nyt kolmatta kertaa. Viime vuonna paikan päälle saapui reilu 100 alan ammattilaista. Odotamme tänä vuonna vähintään yhtä reipasta osallistujamäärää. 

 

 

Kauempaakin paikalle? Kyllä vain koska;

 

1. Testaus antaa luottoa

Mahdollisuus itse testata laitetta antaa useimmiten vastauksia moniin kysymyksiin ja mietteisiin. Olemme varanneet pihallamme kiinteistönhoitotraktoreita, joilla pääset testaamaan, miten valmistamamme SERCO -laitteet käytännössä toimivat.

   Tulossa on ainakin seuraavat koneet (kiitos yhteistyökumppaneidemme):

      – Lundberg 6250

      – Lännen 8800M

      – Volvo L60 x 3

      – Kramer 8050

      – Wille 475

   Näihin laitamme kiinni muun muassa seuraavia SERCO työlaitteita:

      – Top heittokauhoja

      – Skaala zoom-auroja

      – Top sieppari- eli zoom-auroja

      – Vilho lautaskauhahiekoittimia

      – Niilo kauhaharjoja

  

2. Ammattilaisten vastauksia

Paikalla on koko ammattitaitoinen henkilöstömme vastaamassa kysymyksiin. Lisäksi voit verkostoitua uusien alan ammattilaisten kanssa ja vaihtaa kokemuksia ja näkemyksiä uusien tuttavuuksien tai vanhojen tuttujen kanssa. Kysy vaikka miten muut ovat ratkaisseet sen, minkä kanssa useimmiten painiskelet. 

 

3. Hernekeitto maistuu

Olemme saaneet paikan päälle paikallisen kovanluokan hernekeittosoppatykin. Kuuman hernekeiton lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja tuoretta pullaa. Myöskään makkaraa ei ole unohdettu. Viime vuodesta tuttu makkaran paistaja on myös tänä vuonna grillaamassa huiluntuhtia. 

 

4. Kovanluokan tarjoukset

Meillä on tapana kiittää paikan päälle tulijoita tarjoamalla heille kovan luokan tarjoukset. Joten kaikkiin paikan päälle pyydettyihin tarjouksiin annamme konepäivän extra-alennukset. 

 

5. Varaosilla vanha laite kuntoon

Samalla kun paikan päälle tulet, voit hoitaa varaosa-asiat kuntoon. Suurin osa varaosista löytyy suoraan tehtaan varastostamme, joten saat ne samantien mukaasi. 

 

6. Arpaonnea kokeilemaan

Normaalisti arvonnoissa on yksi pääpalkinto. Mutta Sankareiden Konepäivien arvonnassa onkin kaksi pääpalkintoa. Kaikille tapahtumassa yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi Wurthin 50,00 euron arvoista lahjakorttia. 

 

Sankareiden_Konepaivat_2021_IMG_7979_pienennetty.JPG

 

PARKKIPAIKAT

Pyydämme kaikkia paikan päälle tulijoita huomioimaan tapahtuma-aikaiset parkkeerausohjeet. Tapahtuma-alue pidetään konepäivien ajan vapaana autoparkista. Vierailijat voivat jättää autot parkkiin tien toiselle puolelle kuvan vihreälle alueelle. Kiitos!

Parkkipaikat_Sankareiden_Konepaivat_SERCO_pienennetty.png

 

  

Jos heräsi mieleen kysyttävää tapahtumasta, ota yhteys Outiin:

outi.nenonen(at)serco.fi / 02 4808 7007

 

SERCO_tiimi_Sankareiden_Konepaivilla_8.10.2021_pienennetty_kuva.jpg

 

Koko SERCO-tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi!

Nähdään pian! 

 

Koska kiinteistönhoidon sankarit ovat ansainneet omat konepäivät!