Sankareiden Konepäivät – Paljastuksia osa 1

2020-07-06 14:05:54

Nyt kannattaa laittaa perjantai 18.9.2020 kalenteriin nimittäin silloin tapahtuu jotain täysin uutta!

Järjestämme silloin Säkylän tehtaamme pihalla Sankareiden Konepäivät -tapahtuman. Se on täysin ilmainen ja kaikille konealan ammattilaisille avoin koko päivän tapahtuma.

Miksi sinne kannattaa tulla kauempaakin? Ohessa muutama vinkki:

1. Työlaitteiden kokeilumahdollisuus

Olemme varanneet pihallamme kiinteistönhoitotraktoreita, joilla pääset testaamaan, miten valmistamamme työlaitteet käytännössä toimivat. Paikalla on myös koko ammattitaitoinen henkilöstömme vastaamassa kysymyksiin. Tuotantomme pyörii tuolloin normaalisti, joten samalla on oiva tilaisuus käydä kurkistamassa, miten ne aurat oikein hitsataan tai hiekottimet kokoonpannaan.

2. Uutuustuotteet ensiesittelyssä

Tapahtumassa esittelemme kaksi täysin uutta tuotettamme. Toinen niistä on SERCOn Niilo -harjaperheen Kauhaharja (linkki ko. tuotteen sivuille), jollaista ei tällä hetkellä muilta kotimaisilta valmistajilta löydy. Tässä kauhaharjassa yhdistyvät monet ammattilaisten toivomat ominaisuudet, kuten mahdollisuus käyttää kauhaharjaa myös avoharjana. Tule ihmeessä tutustumaan!

SERCO_Niilo_Kauhaharja_IMG_20200313_143625_pienennetty.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Miksi Sankareiden Konepäivät?

Tapahtumalla haluamme juhlistaa niitä sankareita, jotka vuorokauden ajasta riippumatta nousevat työkoneen rattiin ja varmistavat että ympäristömme on siisti ja turvallinen. Me SERCOlla kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka ovat entistä tehokkaampia, kestävämpiä ja innovatiivisempia ja joilla mahdollistetaan kulkuväylien kunnossapidon sankaritarinoita.

Sankarien_konepaivat__logo.png

  

Vinkki!

Tulemalla paikan päälle Sankarien konepäivät -tapahtumaan sinulla on mahdollisuus huippu edulliseen konekauppaan.

Kuulet siitä lisää seuraavissa uutisissa!