Sankareiden Konepäivät 2 – Entistä isompana!

2021-09-02 21:41:15

  

Kun kesän lämpimät ja valoisat päivät vaihtuvat pimeneviin syyspäiviin, alkaa sitä kaivata jotain, mitä odottaa. Me SERCOlla vastaamme tähän kutsuun ja tuomme valopilkkuna syksyyn tapahtuman, joka kannattaa tulla paikan päälle kokemaan. Järjestämme toistamiseen tehtaamme JPT Jaskari Oy:n pihalla Köyliössä viime vuonna huikean menestyksen saavuttaneen Sankareiden konepäivät -tapahtuman.

Tapahtuma on koko päivän kestävä, ilmainen ja avoin kaikille konealan ammattilaisille ja kiinteistönhoidosta kiinnostuneille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tämän kautta, kiitos. 

Joten, sinulle hyvä konealan ammattilainen,

TERVETULOA

Sankareiden Konepäiville 2 

perjantaina 8.10.2021

Sercon tehtaan pihalle osoitteeseen

Ristolantie 5, 27710 Köyliö

Klo 9.00 – 16.00

Luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tarjoamme mm. mahdollisuuden testata omatoimisesti työlaitteitamme, jotta laitteiden toiminnasta saisi myös käytännön tuntumaa. Osallistujat pääsevät nauttimaan myös erityisistä työnäytöksistä, joita järjestämme päivän mittaan eri SERCO-työlaitteilla. Eikä sitä tietenkään tyhjin vatsoin tarvitse viihtyä, sillä tarjolla on koko päivän ajan kahvia ja teetä, grillimakkaraa sekä muuta pientä purtavaa.

Päivän kohokohta – KONEHUUTOKAUPPA

Päivämme yksi merkittävin hetki on se, kun JPT Jaskari Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Jaskari iskee nuijan seinään tai muuhun sopivaan kohteeseen ja julistaa konehuutokaupan alkaneeksi. Ja jotta tämäkin olisi entistä isompi ja laajempi, huutokaupataan nyt SERCO-laitteiden lisäksi myös osallistujien ilmoittamia omia työlaitteita.

Eli onko sinulle jäänyt nurkkiin lojumaan joku kiinteistönhoidon työlaite, jota et enää tarvitse? Tai olisiko sinulla tarvetta edulliselle työlaitteelle, jota voisit mahdollisesti vaikka itse kunnostaa? Olipa vastauksesi kumpaan tahansa tai vaikka molempiin kyllä, niin kannattaa tulla ehdottomasti paikan päälle, kokemaan ja näkemään tämä itse! 

Jotta konehuutokauppa sujuu hyvin, olemme laatineet Sankareiden Konepäivien huutokauppasäännöt. Tutustuthan niihin ennen kuin ilmoitat koneesi huutokauppaan tai jos tulet paikan päälle huutamaan koneita. Näin vältämme epäselvyydet ja väärinymmärrykset. 

Pari pointtia konehuutokaupasta;

1. Vain Sankareiden Konepäiville osallistuvat täysi-ikäiset henkilöt voivat ilmoittaa koneita huutokaupattavaksi.

2. Huutokaupattavan kohteen tulee liittyä kiinteistönhoitoon. Esim. työkaluja emme ota mukaan tähän huutokauppaan.

3. Myyjänä sinä vastaat huutokaupattavan kohteen kuljetuksesta huutokauppaan. Kohteen tulee olla meidän tehtaan pihalla (osoite: Ristolantie 5 27710 Köyliö) viimeistään keskiviikkona 6.10.2021.

4. Jokainen konehuutokauppaan tuleva kone tulee ilmoittaa etukäteen tämän linkin kautta. Ilmoita koneesi viimeistään su 26.9.2021 mennessä, niin voit olla mukana tämän vuoden suurimmassa konehuutokaupassa!

Kuva_6_Sankareiden_Konepaivat_18.9.2020.JPG

Ilmoittautuminen

Näin korona aikana sekä varautuessamme tarjoiltavien määriin, velvoitamme jokaista ilmoittautumaan etukäteen Sankareiden Konepäiville 2. 

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta viimeistään torstaina 30.9.2021. KIITOS!

Turvallinen tapahtuma

Sankareiden Konepäivät 2 on turvallinen ulkotapahtuma, jossa pystymme hyvin pitämään turvallisia välimatkoja. Lisäksi paikan päällä on useampi käsienpesupiste, vessoja sekä käsidesiä saatavilla. Rankkasateen sattuessa kohdalle, pystymme hyödyntämään myös laajoja 3 500m2 tuotantotilojamme. 

Kirjaamme jokaisen paikalle tulijan nimen tapahtumalistaan. Tämä on turvallisuustoimenpide, jolla haluamme taata turvallisuuden vielä tapahtuman jälkeenkin. Samalla jokainen paikalle tulija osallistuu arvontaan, jonka pääpalkinto julkaistaan myöhemmin. 

Kuva_9_Sankareiden_Konepaivat_18.9.2020.JPG

Tule tutustumaan Suomen suurimman työlaitevalmistajan tehtaaseen ja henkilökuntaan sekä nauttimaan kiireettömästä ja tapahtumien täyttämästä päivästä Köyliöön.

 

 

VINKKI!

Ilmoittaudu nyt myös Facebook -tapahtumaan

Niin pääset tutustumaan etukäteen huutokauppakohteisiin, saat lisävinkkiä aikatauluista, parkkeerauksesta ja muusta tärkeästä tapahtumaan liittyvästä. 

Made_In_Finland_Kiertue_2020_Lieto_Web_6.jpg

Nähdään perjantaina 8.10.2021!