REKRY – Tule työskentelemään uuden teknologian parissa!

Tule käyttöönottamaan uutta teknologiaa SERCO -tuotteiden valmistuksessa. Etsimme nyt Köyliöön täysin uuden Gantry hitsausrobottisolun kehittäjää. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä myös tulevien automaatioprojektien avainhenkilöksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä. Olemme juuri investoineet uuteen nykyaikaiseen Gantry hitsausportaaliin isolla x ja y -liikkeillä sekä kahdella 1500kg L-pöydällä. Pääset aloittamaan työskentelyn niin sanotusti puhtaalta pöydältä uuden hitsausrobottisolun käyttöönottovaiheesta. Tehtävään sisältyy uuden Gantry-solun toimittajan tarjoama koulutus.

Mitä odotamme sinulta:

–        Kokemusta sekä käsin että robotilla hitsaamisesta

–        Hitsauskuvien lukutaitoa

–        Hitsausrobotin ohjelmointitaitoja

–        Kykyä suunnitella ja rakentaa hitsausjigejä hitsausrobotille

–        Hyvää ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Nämä katsomme eduksi:

–        3D -suunnittelutaidot, esim. Solid works

–        Englannin kielen taito

Me JPT Serco Oy:ssä suunnittelemme ja valmistamme SERCO-merkkisiä innovatiivisia työlaitteita erilaisten kulkuväylien ympärivuotiseen huoltoon ja kunnossapitoon. Päätuotteitamme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut työlaitteet auraukseen, hiekoittamiseen, lanaukseen, pesemiseen ja harjaukseen. Kotimaan lisäksi SERCO -tuotteita menee kasvavassa määrin myös vientiin.

Onko tämä sinun paikkasi?

Lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakuaika tähän tehtävään päättyy 30.4.2023, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo ennen haun päättymispäivää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Juha Kumlander – 02 4808 7002 / juha.kumlander(at)serco.fi ja

Outi Nenonen – 02 4808 7007 / outi.nenonen(at)serco.fi

Uutiskuva_SERCO_REKRY_hitsausrobottisolun_kehittaja_kuva2.png

Lue täältä lisää SERCOn uudesta Gantry hitsausrobottisolusta.