Palaset kasvuun ja kansainvälistymiseen kasassa; Sercolle uusi toimitusjohtaja

Olet ehkä kuullut Sercon organisaatiovahvistuksista viimeisen reilun vuoden aikana useaan otteeseen. Eikä suinkaan ilman tarkoitusta. Suunnitellun organisaatiovahvistuksen taustalla on kaksi tärkeää merkitystä.  

Vahvempi organisaatio vastaa asiakastarpeisiin

Ollessamme tekemisissä asiakkaidemme, urakoitsijoiden, konekuskien kuntien ja kaupunkien hankintavastaavien ja jälleenmyyjiemme kanssa, olemme havainneet osa-alueita, joissa voisimme auttaa asiakkaitamme vielä paremmin ja nopeammin vahvistamalla organisaatiotamme.

Suunniteltu organisaation vahvistaminen käynnistyi syksyllä 2021, kun vahvistimme myyntiämme; Pesosen Hannu tuli mukaan Serco -tiimiin. Hannu on pääosin kotimaan jälleenmyyjiemme sekä isompien kiinteistönhoito-organisaatioiden tukena. Helmikuussa 2022 jälkimarkkinat saivat vahvistusta, kun Teemu Arola aloitti Sercon tiimissä. Teemu vastaa teknisiin ja takuuseen liittyviin kysymyksiin, auttaa asennuksissa sekä lähtee vaikka paikan päälle tekemään huoltohommia.

Myös tuotekehitys ja suunnittelu ovat tärkeitä osia Sercon koko prosessissa. Kaksi nuorta suunnittelijainsinööriä; Arttu Turkko ja Niko Salo ovat myös tulleet Sercon tiimiin viimeisen vuoden aikana. He vievät asiakkaiden parannus- ja tuotekehitysideoita 3D suunnitelmien kautta valmistuksen ohjeiksi. Erittäin tärkeä lenkki laadukkaassa työlaitteen elinkaariprosessissa.

Viennin kautta yhdeksi suurimmista pohjoismaisista työlaitevalmistajista

Sen lisäksi että haluamme tarjota innovatiivisia, luotettavia ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja työlaitteita Suomessa, haluamme viedä niitä myös entistä enemmän ulkomaille. Viennin kasvattaminen on tärkeä osa Sercon strategiaa. Jottei palvelu Suomen markkinoilla kärsi ja voimme kasvaa ulkomaille tarjoten Suomen lisäksi myös vientiin entistä laajempaa valmistajan tukea koko työlaitteiden elinkaaren ajan, on täytynyt vahvistaa organisaatiotamme. 

Uusi toimitusjohtaja on vahvistetun organisaation puuttuva palanen

Nyt saamme esitellä teille Sercon uusimman organisaatiovahvistuksen. Tervetuloa Juha Kumlander Serco -tiimin toimitusjohtajaksi. JPT Serco Oy:n hallitus on nimennyt Juhan Kumlanderin JPT Serco Oy:n toimitusjohtajaksi. Juhalla on vankka kokemus ja asiantuntemus konealalta. Hän on toiminut useampien teknologisten yritysten johdossa sekä viennin rakentamisessa ja kehittämisessä.

Nyt Sercon organisaatio, Serco -tiimi, on saanut puuttuvan palasen matkalla Pohjoismaiden halutuimmaksi yhteistyökumppaniksi kiinteistönhoitolaitteiden ongelmanratkaisijana.

Nelio_SERCO_Henkilokuvassa3_Juha_Pekka_ja_Juha_2022_1200x1200_pienennetty.png

Kuva 1. ”Olemme tähän asti kehittyneet ja kasvaneet kovaa vauhtia suhteellisen pienillä henkilöstöresursseilla. Nyt oli oikea hetki hakea vahvistusta läpi organisaation. Muodostamme yhdessä toimivan tiimin, sillä täydennämme toistemme osaamista juuri sopivasti.” – Juha-Pekka kertoo palkkausten taustoista.

Kuvassa vasemmalla Juha-Pekka Jaskari ja oikealla juuri aloittanut toimitusjohtaja Juha Kumlander.

Mitä tekee Juha-Pekka Jaskari?

Suurin osa tietää ja tuntee Juha-Pekan, JPT Serco Oy:n perustajan ja omistajan. Juha-Pekka jatkaa edelleen mukana operatiivisessa toiminnassa vastaten muun muassa tietyistä kotimaan avainasiakkaista, tuotekehityksen suurista linjoista sekä tuotannon nykyaikaisesta tuotantomenetelmien kehittämisestä. Serco -tuotteet valmistetaan Suomessa ja sen sijaan, että valmistusta suunniteltaisi siirrettävän muualle, keskitämme tulevaisuudessa entistä enemmän investointeja automatisoituun teknologiseen Suomalaiseen valmistukseen.

——————————————————————————————————————-

Me SERCOlla arvostamme kulkuväylien kunnossapidon ammattilaisten työtä

ympäristön puhtauden ja turvallisuuden eteen. Siksi työskentelemme määrätietoisesti

ja asiakasta kuunnellen, jotta todelliset arjen sankarit työkoneen ratissa voisivat

luottaa laitteidemme toimivuuteen ja laatuun, silloin kun sitä eniten tarvitaan.

Oli asiasi pieni tai suuri, jokainen Serco -tiimiläinen on apunasi. Ollaan pian yhteyksissä!

Sankareiden_Konepaivat_2022_SERCO___13__Pienennetty.JPG

Serco -tiimiläisten yhteystietoja >>>

Lue myös Konepörssin uutinen: