PAKETTITARJOUS – Toimi ennen helmikuun 2020 loppua!

2020-01-27 15:32:15

Mennyt talvikausi on ollut meille hyvä ja olemme myyneet ennätysmäärän talvikauden SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteita. Tosin näistä SKAALA -tuotteet ovat olleet meillä myynnissä vasta ensimmäisen talvikauden ja TOP -tuotteillekin tämä oli ensimmäinen kokonainen talvikausi. Siitä huolimatta myös tuotantomme on ollut erittäin tehokas, sillä hiekoittimia on jäänyt myös varastoomme. Nyt haluamme tarjota näitä varastossa valmiina olevia SERCOn Valter Telakauhahiekoittimia eli Telakauhasirottimia erittäin edulliseen hintaan! 

Tutustu eri Telakauhahiekoitin kokoluokkiin ja ominaisuuksiin täältä tai katso tämä video. Ehkä sinua kiinnostaa myös tämä SERCO Valter 1000TKS Telakauhasirottimen lastausvideo. 

 Serco_Valter_1000TKS_Telakauhasirotin_tyossaan_kuva_1_muokattu_pienennetty.jpg

Ja se pakettitarjous:

Ostaessassi minkä tahansa normaalihintaisen SERCO, TOP tai SKAALA -koneen, saat samaan tilaukseen kaikista SERCOn Valter TKS telakauhahiekoittimista -35% alennusta. 

Esimerkiksi suosittu SERCO Valter 1000TKS Telakauhahiekoittimen normaalihinta on 4200 euroa (alv.0).

Nyt -35% alennuksella hinta on 2730euroa (alv.0) eli säästät jopa 1470 euroa! 

Tämä hyvin ainutlaatuinen tarjous on voimassa vain 29.2.2020 asti, joten kannattaa toimia nyt heti. 

Soita heti myyjillemme:

Juha-Pekka Jaskari, 02 4808 7001

Keijo Jurvanen, 040 067 6005

Ja kerro mikä SERCO, TOP tai SKAALA -kone sinua kiinnostaisi ja jutellaan samalla mikä Valter Telakauhahiekoitinkoko olisi sinulle paras vaihtoehto. 

P.S. Tiesitkö, että Serco Valter TKS telahiekoittimissa on eräs ominaisuus, jolla se erottuu edukseen moniin muihin telasirottimiin verrattuna? Siinä on monijousijärjestelmä, mikä mahdollistaa isonkin jäätyneen kokkareen tai kiven poistumisen hekoittimesta ilman että hiekoitusjälki kärsii juuri lainkaan. Valter TKS telasirotin päästää kiven/kokkareen läpi juuri siltä kohtaa missä se on muun osan telasta jatkaessa toimintaa moitteettomasti. Nämä ominaisuudet mahdollistavat myös sen, että sirotin ei mene kovin helposti tukkoon. Tätä  monet käyttäjät arvostavat suuresti.