Osta työtä Suomeen -päivän tarjous!

2021-11-19 15:45:06

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12. – halu ostaa suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita historiallisen korkealla

Seitsemättä kertaa järjestettävä Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee suomalaisia aiempaa vahvemmin. Tästä kertoo se, että Suomalaisen työn liiton tekemän tutkimuksen mukaan peräti 94 prosenttia suomalaisista haluaa tukea kotimaista työllisyyttä ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita. Tämä luku on heidän mukaansa ennätyskorkealla, ja varmasti saanut vahvistusta koronan aikana.  Pandemia on saanut suomalaiset ymmärtämään suomalaisen työn merkityksen. Häiriöt tuotteiden sekä osa- ja puolivalmisteiden saatavuudessa globaaleilla markkinoilla ovat vahvistaneet kotimaisten tuotantoketjujen asemaa. 

Osta työtä Suomeen -päivän tarkoitus on pysähdyttää miettimään omia valintojaan ja niiden vaikutuksia. Voisinko minä tehdä enemmän valintoja Suomalaisten tuotteiden puoleen?

10 euroa 10 000 työpaikkaa – pienillä valinnoilla on suuri merkitys

 
Suomalaisen työn liiton laskelmien mukaan, jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuodessa 10 000 työpaikkaa. Jokaisella valinnalla on merkitys, ja pienistä puroista koostuu iso virta.

Starostin_hitsaa_skaala_auran_runkoa_12_2020_pienennetty.JPG

Vastuullisuusteko

 
Työllistävyysvaikutusten lisäksi vastuullisuus on suuri yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa tänä päivänä sekä kuluttajien, julkisten hankkijoiden, että yrityshankkijoiden ostopäätöksiin. Kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on vastuullisuusteko.

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen sekä paikallisen yrittäjyyden tukeminen ovat vastuullisuustekoja. Valmistajat ja palveluiden tuottajat luovat työpaikkoja Suomeen ja vahvistavat sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointiamme. Viisaalla ja lämminsydämisellä valinnalla voimme olla tukemassa suomalaisten työllisyyttä näinä poikkeusaikoina”, sanoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Maalauskuva_Kaapattu_Sercon_yleisvideolta_pienennetty.jpg

SERCOn Osta työtä Suomeen -päivän tarjous
 

Haluamme kannustaa valitsemaan Suomalaisen tuotteen. Päivän kunniaksi

tarjoamme kaikki SERCO -varaosat -15% alennuksella.

Tarjous on voimassa vain perjantaina 3.12.2021 tehtyihin uusiin tilauksiin.

Tarjous ei koske vanhoja tilauksia.

Tilaukset ja varaosakyselyt voit tehdä verkkokaupassamme tai Keijo Jurvaselle:

keijo.jurvanen(at)serco.fi / 02 4808 7012

FB_Osta_tyota_Suomeen_JA_tarjous_1200x628_piennennetty_tiedostomuoto.png

Me täällä SERCOn tiimissä toivomme kaikkien Teidän tarttuvan Osta työtä Suomeen -päivän haasteeseen ja miettivän valintojanne. Haluamme myös muistuttaa, että SERCO -tuotteet ovat suomalaisia työlaitteita, joille on myönnetty Avainlippu -merkki osoitukseksi suomalaisuudesta ja Suomessa valmistuksesta.

Avainlippu on suomalaisen työn merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlippu-merkkiä kantaa yhteensä yli 4000 yritystä. https://suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/ 

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. https://suomalainentyo.fi/