Nyt se on virallista – Brändi- ja tuotemerkkiuudistus

2020-08-14 15:05:07

Serco_Brandikuva_Helsinki_2_2_pienennetty.jpg

Tausta

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kiinteistönhoidon työlaitteita SERCO, TOP ja SKAALA -tuotemerkkien alla. TOP ja SKAALA -tuotemerkit tulivat SERCOn rinnalle vuonna 2019 tehtyjen liiketoimintakauppojen myötä. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella tuotemerkit ja niiden sisäiset tuoteperheet koettiin monimutkaiseksi ja sekavaksi.

Päätimme lähteä tekemään uudistuksia selkeyttääksemme toimintaamme, tuotevalikoimaamme ja parantaaksemme palveluitamme. Toteutimme kevään ja kesän 2020 aikana mittavan brändi- ja toimintauudistusprojektin, jonka tulokset on nyt julkaistu.

Tuotemerkkiuudistus

Tutut tuotemerkit TOP ja SKAALA ovat nyt siirtyneet SERCO-tuotemerkin alle omiksi tuoteperheiksi. Jatkossa SERCO tulee olemaan se nimi, jolla kaikki tuotteemme tunnetaan. SERCO -tuotemerkin alla on jo entuudestaan tuoteperheitä ja nyt myös Top ja Skaala kuuluvat niihin. Toki edelleen huollamme myös vanhat tutut TOP ja SKAALA -merkkiset laitteet ja saat niihin meiltä ja huoltokumppaneiltamme myös varaosia.

Olemme yhtenäistäneet myös tuotevalikoimaamme sekä tuotteiden ulkoasua. Kaikki tuotteemme tunnistat jatkossa uudistetusta SERCO-logosta sekä harmaa/oranssista värityksestä.

Serco_Tuotemerkki_kaavio.png

SERCO-tuotemerkin alle kuuluvat jatkossa seuraavat tuoteperheet:

•    Vilho lautashiekoittimet
•    Valter telahiekoittimet
•    Aaro pesulaitteet
•    Kerttu lanat
•    Niilo harjalaitteet
•    Top aurat
•    Top heittokauhat
•    Top lehti-imurit ja -puhaltimet
•    Top lavat ja lavahiekoittimet
•    Skaala aurat

SERCO_top_2500_hk_heittokauha_pienennetty.jpg

Mies ja hevonen – logouudistus

Uudistetun SERCO -logon yhteyteen liitettiin suomenhevosen tyylitelty figuuri sekä tunnuslause “Sankareiden työlaitteet”. Ei ole suinkaan sattumaa, että juuri suomenhevonen toimi uuden logomme innoittajana.

Samaistuimme yrityksenä tuohon väsymättömään työkoneeseen, joka yhdessä sotasankareiden kanssa mahdollisti Suomen itsenäisyyttä ja jälleenrakentamista. Suomenhevonen on aina ollut paljon enemmän kuin pelkkä työkone. Se on ollut myös kumppani, johon luotetaan. Usein sitä kuvaillaan myös vahvana, kestävänä ja rehellisenä. Tätä kaikkea me myös SERCOlla haluamme luvata asiakkaillemme.

Suomenhevonen_SERCO_logo_1.jpg

Kuva 1. Ei ole suinkaan sattumaa, että juuri suomenhevonen toimi uuden logomme innoittajana. (SA-kuva)

             Mitä mieltä olet uudistetusta logostamme?

Uudet arvot ohjaamassa toimintaamme

Tuotemerkkiuudistuksen yhteydessä uudistimme myös brändiämme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. Uuden brändin ytimessä ovat työkoneen ratissa istuvat arjen sankarit, joiden arvokasta työtä ympäristön puhtauden ja turvallisuuden eteen haluamme olla mahdollistamassa nyt ja tulevaisuudessa.

Osana brändiuudistusta päivitimme myös arvomme, jotta voisimme toiminnallamme ja tuotteillamme tukea brändimme ydintä, arjen sankareiden työtä.

Uudet arvomme ovat:

Määrätietoisuus – yhdessä kohti päämäärää

Suomalaisella sisulla ja ennakkoluulottomasti kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme auttaaksemme asiakkaitamme eteenpäin omassa toiminnassaan.

Avoimuus – Helposti lähestyttävyys

Autamme ja opastamme asiakkaitamme ja pyrimme rehellisesti tarjoamaan heille sopivinta vaihtoehtoa.

Luotettavuus – Pitää sen minkä lupaa

Pidämme sen minkä lupaamme, mutta ennen kaikkea tuotteidemme loppukäyttävät voivat luottaa siihen, että tuotteemme tekevät kaiken sen mitä lupaavat ja jopa enemmän.

Miksi sankareiden työlaitteet?

Meitä SERCOlaisia motivoivat kaikki ne arjen sankarit, jotka vuorokauden ajasta ja viikon päivästä riippumatta nousevat työkoneen rattiin ja varmistavat että ympäristömme on siisti ja turvallinen. He tekevät tärkeää työtä, jota monesti pidämme liiankin itsestään selvyytenä.

Siksi kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka ovat entistä tehokkaampia, kestävämpiä ja innovatiivisempia ja joilla mahdollistetaan kulkuväylien kunnossapidon sankaritarinoita.

Tutustu uuteen ilmeeseen

Järjestämme Säkylän tehtaamme pihalla Sankareiden Konepäivät -tapahtuman, jossa sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan uudistuneeseen ilmeeseemme, uusiin tuotteisiin ja tulla viettämään mukava päivä tarjoilujen ja konehuutokaupan kera. Tapahtuma on kaikille konealan ammattilaisille ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Klikkaa tästä Sankareiden Konepäivät Facebook -tapahtumaan ja tiedät lisää sekä miten ilmoittautua.

Sankareiden_konepaivat__logo_ver.14.8.2020.png

HUOM!

Kuulemme mielellämme avoimesti palautetta uudistuksiin liittyen ja vastaamme mieleesi tulleisiin kysymyksiin.