NYT HAETAAN 3D-SUUNNITTELIJAA / TEKNISTÄ MONIOSAAJAA

2020-01-18 14:14:01

NYT HAETAAN 3D-SUUNNITTELIJAA / TEKNISTÄ MONIOSAAJAA!

 
Hallitsetko sinä SolidWorks 3D-ohjelmiston, sinulla on teknistä osaamista ja näkemystä, olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä haluat päästä vaikuttamaan ja näkemään työsi tulokset? Sinä voit olet etsimämme henkilö!

 
JPT Jaskari Oy on Suomen suurin työlaite valmistaja. Valmistamme koneita ja laitteita infranhoitoon niin kaupunki kuin maaseutu keskuksissakin kolmella erittäin tunnetulla tuotemerkillä; SERCO, TOP ja SKAALA. Tuotteemme tunnetaan kestävinä, laadukkaina ja toimintavarmoina. Haluamme olla innovatiivinen uusien laitteiden kehittäjä, joka huomioi asiakkaiden todelliset tarpeet ja vaatimukset. Tämän lisäksi meille erittäin tärkeää on meidän henkilöstö. Panostamalla henkilöstöömme, panostamme tuotteisiimme ja palveluumme. Olemme viime vuosina panostaneet erityisesti mm. työympäristön olosuhteisiin, henkilöstöetuihin ja sisäiseen viestintään.

 
Nyt haemme energiseen ja dynaamiseen joukkueeseemme lisää voimaa. Haluamme kiinnittää pysyvällä sopimuksella sinut, ykkösketjun pelaaja.

 
Paikka ykkösketjussa tiimimme jäsenenä vaati sinulta lisäksi englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta, sopivaa teknistä koulutusta sekä ongelmanratkaisukykyä. Kaikki muu kielitaito sekä koneiden suunnittelu ja tuotekehityskokemus katsotaan hyväksi.

 
Jos kiinnostuit, ota yhteys ja sovi aika tapaamiselle niin pohditaan yhdessä mitä voimme tarjota toisillemme. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisää tai varaa aika: juha-pekka.jaskari@serco.fi / 02-48087001