Näin varaosapalvelumme kehittyi

2020-03-18 09:14:27

Keneen kuuluu ottaa yhteyttä, kun tarvitsen varaosia SERCO, TOP tai SKAALA -laitteisiin? Kuinka nopeasti minulle vastataan, kun otan yhteyttä? Kuinka nopeasti saan tilaamani varaosan? Mistä saan lisätietoja siitä, mikä varaosa sopii juuri minun SERCO, TOP tai SKAALA -laitteeseeni?

  

Nyt saat näihin kysymyksiin vastauksen!

Olemme kehittäneet meidän varaosapalvelua saamiemme aiempien palautteiden ja tutkimusten jälkeen. Nimittäin olemme nimenneet Keijo Jurvasen meidän uudeksi varaosavastaavaksi eli varaosapäälliköksi. Jatkossa kaikki varaosiin liittyvät kysymykset maan ja taivaan väliltä voi osoittaa suoraan Keijolle. Hän opiskelee parhaillaan koko ajan laajemmin meidän kaikkien tuotteiden syvintä sisintä ja sielunelämää.

Keijon juuret ovat syvällä TOP -tuotteiden historiassa, sillä Keijo tuli liiketoimintakaupan mukana JPT Jaskari Oy:lle HK-Koneelta. HK-Koneella hän hoiti sekä TOP -tuotteiden myyntiä, varaosamyyntiä että niiden kokoonpanoa. Joten tietämys ja kokemus TOP -tuotteista on todella kova. Mutta Keijon lujalla ja tehokkaalla työskentelyotteella ei mene kuin hetki, niin sama luja tietämys on hanskassa myös SERCO ja SKAALA -tuotteista.

Keijon yhteystiedot löydät täältä. 

Keijo_Jurvanen__Varaosapaallikko_varastolla_17.3.2020_pienennetty.jpg

Kuva 1. Keijo Jurvanen – meidän vastikään nimetty varaosapäällikkömme. 

Keijo työskentelee meidän Lappeenrannan toimipisteessä, johon on hän luonut oikean varaosapajan. Sieltä löytyy sekä varaosavarasto, että työkaluja pieniä varaosahuoltoja varten. Keijo ylläpitää varaosavarastossa eniten menevien varaosien varastoa, josta niitä voidaan lähettää jopa samana päivänä tilauksesta, jolloin hyvässä tapauksessa varaosa on perillä asiakkaalla seuraavana päivänä tilauksesta. On kuitenkin hyvä huomioida, että jos varaosat lähtevät meidän rahtisopimusta käyttäen eli Kaukokiidolla, tulee tilaus toimittaa meille ennen klo 12.00, jotta varaosille ehditään vielä tilata nouto saman päivän kuljetukseen.  Kaukokiidon oma järjestelmä asettaa tähän rajoituksia. Toiseksi on hyvä muistaa, että Kaukokiito ei kulje jokaiseen Suomen kolkkaan joka päivä, joten siitäkin saattaa varaosan toimitukseen tulla 1-2 lisäpäivää. Mutta myös nämä asiat selviävät kysymällä Keijolta, sillä hän näkee kuljetusta tilatessa, mille päivälle Kaukokiito ehdottaa toimitusta perille asiakkaalle.

Lisäksi, jos haluat saada suoraan sähköpostiisi linkin, josta voit seurata kuljetuksen etenemistä Kaukokiidolla, kerro siitäkin Keijolle (tai meille kenelle vain) varaosia tilatessasi. Linkin lähetys onnistuu kätevästi kuljetuksen tilauksen yhteydessä parilla klikkauksella ja sähköpostin syöttämisellä.

Linkin takaa saat tällaisen näkymän:

           Kaukokiidon_lahetyksen_tilan_seurannasta_kuvakaappaus_Varaosien_tilaajille_tiedoksi.png

Kuva 2. Tältä näyttää varaosien toimituksen tilauksen seuranta Kaukokiidon palvelussa. Saat halutessasi tähän linkin varaosatilausta tehdessäsi. Kerro siitä myyjällemme. 

  

Länsi-Suomen ihmisten ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä pidämme kuitenkin edelleen eniten menevien varaosien varastoa myös tehtaallamme Säkylän Köyliössä. Sieltä niitä voi myös tulla noutamaan tai tilata. Keijo tietää myös niistä meidän yhteisen tuotannonohjausjärjestelmämme kautta, joten ei ole väliä teetkö tilauksen Keijolle vai Köyliön toimistoon.

  

 

Tässä muutamia vinkkejä varaosiin (ja huoltoon) liittyen:

 1. Haluan tilata varaosia..
  1. Käy kurkkaamassa varaosasivuiltamme. Siellä voi myös tilata varaosia.
  2. Jos varaosasivuilta ei löytynyt sitä mitä hait, lähetä Keijolle sähköpostia tai soita hänelle.
 1. Haluan tietää mikä varaosa laitteeseeni sopii..
  1. Lähetä Keijolle sähköpostia tai soita hänelle. Keijon yhteystiedot löytyivät täältä
 1. Haluan tietää lisää SERCO, TOP ja SKAALA -laitteiden varaosista..
  1. Käy kurkkaamassa varaosasivuiltamme. Siellä voi myös tilata varaosia.
  2. Jos varaosasivuilta ei löytynyt sitä mitä hait, lähetä Keijolle sähköpostia tai soita hänelle.
 1. Haluaisin tuoda SERCO, TOP tai SKAALA -työlaitteeni teille varaosiin liittyvään huoltoon..
  1. Lähetä Keijolle sähköpostia tai soita hänelle (erityisesti, jos Lappeenranta on sinua lähempänä kuin Säkylän Köyliö).
  2. Tai voit ottaa yhteyttä myös Juha-Pekka Jaskariin (erityisesti, jos Säkylän Köyliö on sinua lähempänä kuin Lappeenranta).

              Yhteystietomme täältä!

  

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Vastaamme oikein mielellämme ja katsotaan miten voimme auttaa sinua.