Näin pintakäsittely parantaa SERCO-laitteiden laatua

2021-05-31 15:10:52

Juha_Pekka_kiertueella_2020_U_auran_kanssa_IMG_3052_pienennetty.JPG 

Kuva 1. Toimitusjohtajamme Juha-Pekan sanoin, ”luotamme pitkään yhteistyöhön, innovatiivisuuteen sekä suomalaisuuteen.”

Meille SERCOlla tärkeää on, että laitteemme tekevät sen, minkä lupaavat ja jopa vähän enemmän. Tässä kokonaisuudessa jokaisella komponentilla ja palasella on merkitystä. Niin myös SERCO -laitteissa käytetyllä maalilla.

Innovatiiviset maalit takaavat laadun

Meillä JPT Jaskarilla on oma märkämaalaamo, jossa jokainen märkämaalattava SERCO -laite maalataan maalausalan ammattilaisen Teppo Karvosen toimesta. Olemme luottaneet hänen osaamiseensa jo usean vuoden ajan ja edelleen hänen laatunsa on erinomaista luokkaa. Joissain SERCO-laitteissa on jotain pulverimaalattavia osia, mutta niissä käytämme pitkäaikaista yhteistyökumppania, koska meillä ei ole omaa pulverimaalauslinjaa. 

Käytämme SERCO-tuotteissa Nor-Maalin Normadur 65 HS -maalia. Joustavana yksikertapolyuretaanimaalina siinä yhdistyvät pohja- ja pintamaalin ominaisuudet. Maalia riittää yksi kerros, minkä johdosta tuotantomme on tehostunut ja maalarimme on kiittänyt. Säästyy aikaa ja maalaus tehostuu. Myös laatu on hyvä, sillä yhdelläkin vedolla maalipinnan ulkonäkö on oikein hyvä kiinteistönhoitoon tuleville laitteille.

Outi_kiertueella_2020_Skaala_auran_kanssa_IMG_3055_pienennetty.JPG

Kuva 2. Laatupäällikkömme Outi on sitä mieltä, että työlaitteissa käytetyllä maalilla on iso merkitys laitteen laatuun.

Maali vaikuttaa laitteen elinikään

Nor-Maalin meille toimittamat Normadur 65HS maaleissa on erityisiä innotaviisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat jopa maalatun tuotteen elinikään. Ruoste on yksi ennemmin tai myöhemmin työlaitteiden elinikään vaikuttava tekijä. Erityisesti meillä täällä pohjolassa suuret ympäristön lämpötilan vaihtelut ja suolaisuus vilkastuttavat ruosteen syntymistä. Kasvihuoneilmiö on vähentänyt teräsrakenteille terveellisempiä kireitä pakkasia ja lisännyt ruostumiselle otollisia nollan molemmilla puolilla liikkuvia lämpöjaksoja. 

Normadur 65HS maalit ovat kuitenkin ruosteenestopigmentoitu, jolloin ne pidentävät SERCO -laitteiden elinikää.

Sesongin nopeat toimitukset

Meille on tärkeää, että asiakas saa valmiin tuotteen juuri silloin kun sitä kiireisenä sesonkina tarvitaan. Joskus tämä tarkoittaa meillä hyvinkin nopeaa valmistusprosessia, jos varastomme on päässyt loppumaan juuri kyseisen kokoluokan kohdalta. Tämä vaatii ajoittain myös maalintoimittajaltamme nopeaa toimintakykyä, johon Nor-Maali on onneksi hyvin pystynyt vastaamaan. Tänään tilaamamme maalit ovat jo huomisaamuna maalarimme ruiskussa ja maalaus voi alkaa. Tämä yhdessä hyvin joustavan maalarimme kanssa takaa tarvittaessa hyvinkin nopeita SERCO -laitetoimituksia silloin kun niitä eniten tarvitaan.

Suomalaisuus on vastuullisuutta

Me SERCOlla uskomme suomalaiseen tekemiseen ja haluamme tukea suomalaista työtä. SERCO-tuotteille on myönnetty avainlippumerkki osoituksena Suomessa tehdyistä suomalaisista tuotteista. Myös käyttämiemme materiaalien ja komponenttien suomalaisuudella on merkitystä. Käyttämämme Nor-Maalin maalit ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja. Tämä on meille yksi niistä monista syistä, miksi valitsemme edelleen Nor-Maalin maalitoimittajaksemme.

Maalauskuva_Kaapattu_Sercon_yleisvideolta.jpg

Kuva 3. Kaikki SERCO-laitteet maalataan meidän omassa märkämaalaamossamme. Maalauksesta vastaa ammattimaalarimme Teppo Karvonen yli 10v. kokemuksella. 

Kymmenen vuotta yhteistyötä

Yhteistyö Nor-Maalin kanssa alkoi jo vuonna 2011, kun aloitimme kaupanteon Nor-Maalin Vesa Kolehmaisen kanssa. Tuolloin meillä JPT Jaskarilla oli jo valmistuksessa SERCO-merkkisiä työlaitteita. Edelleen tänäkin päivänä vuonna 2021 valmistamme SERCO -tuotteita ja teemme tiivistä yhteistyötä Nor-Maalin kanssa.

Lähitulevaisuudessa tarkoituksena on testata Nor-Maalin uusia entistä vihreämpiä innovatiivisia maaleja.

Pysy kuulolla niin kuulet niistä lisää myöhemmin!