Meille on myönnetty avainlippu!

2021-02-17 14:40:00

Me SERCOlla olemme uskoneet alusta asti kotimaiseen tekemiseen ja nyt saamme ylpeänä kertoa, että SERCO -tuotteille on myönnetty avainlippumerkki osoituksena suomalaisesta työstä ja suomalaisuudesta.

Meille_on_myonnetty_avainlippu_brandikuvalla_1200x628.png

Avainlippu pähkinän kuoressa  avainlippu_sininen_rgb.png

Avainlippu-merkki on Suomalaisen Työn Liitto ry:lle rekisteröity yhteisömerkki, johon myönnetään käyttöoikeuksia tiettyjen sääntöjen mukaisesti.

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Mitä meille juuri myönnetty avainlippu merkitsee?

Kaikki SERCO -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan lähes kokonaan kotimaan kamaralla. Myös hankinnoissa suositaan suomalaisuutta. Me haluamme tukea suomalaista työstä, jotta meillä kaikilla sekä tulevilla sukupolvilla olisi mahdollista elää ja asua hyvinvoivassa Suomessa. Valitsemalla avainlippu -tuotteen, tiedät valitsevasi suomalaisuutta ja tuet suomalaista työtä.

  

Avainlippu on myönnetty jo tuhansille tuotteille ja palveluille. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta -palvelusta.

  

Meille_on_myonnetty_avainlippu_SERCO_Kauhaharja_kuvalla_Facebook_julkaisu_KOKO.png

Valitse työtä Suomeen!

Valitsemalla avainlippu -tuotteita autat pitämään Suomen pyörät pyörimässä. Kiitos siitä nyt ja tulevaisuudessa!