Made in Finland -konekiertue tulee jälleen!

2021-09-02 12:59:28

 

Mikä Made in Finland -konekiertue?

Made in Finland -konekiertue tuo kotimaiset konemaailman edelläkävijät luoksesi. Luvassa on kahdeksan päivää, kahdeksan eri tapahtumaa. Tapahtumissa ovat esillä muun muassa kiinteistönhuollon, maanrakennuksen, materiaalinkäsittelyn ja metsäurakoinnin viimeisimmät teknologiat. Tule paikalle, testaa tuotteitamme ja tue kotimaista koneosaamista!

Kiertueen_2021_suomi_kartta_aikataululla.jpg

Koska ja missä?

16.9. klo 11-17 – Oulu / Mateko Oy
17.9. klo 11-17 – Sievi / Ojala Machine Oy
18.9 klo 9 -15 – Seinäjoki / KH-koneet / Kobelco Center
23.9. klo 11-17 – Turku / Rotator Oy
24.9. klo 11-17 – Tuusula / Liebherr-Finland Oy
30.9. klo 11-17 – Kuopio / Avesco Oy
1.10. klo 11-17 – Lahti / Allu Oy
2.10. klo 9 -15 – Lempäälä / Real Machinery Oy

SERCOn päivä on Oulussa 16.9.

Jokaisella kiertueella mukana olevalla yhdeksällä yrityksellä on oma päivänsä. Tai lähes oma päivä, sillä Allu ja Secto jakavat Lahden päivän 1.10. Tämä tarkoittaa sitä, että päivän sisältörunko painottuu tähän yritykseen, esittelyyn, laitteisiin tai palveluihin ja haastatteluihin. Mutta silti jokaisessa tapahtumassa jokainen yritys on esillä ja mukana muun maussa Facebookin liveosuuksissa. Joten jokainen päivä kannattaa seurata somessa ja tulla tottakai myös paikan päälle! Me SERCOlla lupaamme, että jokaisena tapahtumapäivänä tulossa SERCOlta jotain uutta. 

SERCOn oma päivä on heti starttipäivänä eli Oulussa 16.9. Päivä alkaa klo 11.00 ja SERCOn livehaastattelut siinä suunnilleen 11.30. Luvassa muun maussa kaikkien neljän SERCOn uudistuksen esittelyt. Me SERCOlla olemme kuulleet asiakkaitamme, koska he tuntevat ja tietävät parhaiten mitä työlaitteilta vaaditaan. Näiden palautteiden pohjalta olemme uudistaneet syksyyn/talveen 21-22 neljä eri SERCO tuotetta. Nämä tuotteet ovat:

SERCO Vilho LKS Lautaskauhahiekoitin ja Vilho LKS-K Itselastaava lautaskauhahiekoitin

SERCO Top SA Sieppariaura ja Top SA Sieppariaura MAX

SERCO Top Kippilava

SERCO Top LI Lehti-imuri ja LP Lehtipuhallin

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan näihin uudistuksiin! Demoamme kullakin paikkakunnalla mahdollisuuksien mukaan laitteita. 

INFRA Nuoret mukana konekiertueella

Viime vuoden kiertueen tapaan myös Infra ry on mukana tämänkin vuoden konekiertueella. Tänä vuonna vahvana teemana ovat nuoret, ne tulevaisuuden tekijät. INFRA Nuoret toimivat osana infrarakennusalan toimiala- ja työnantajaliitto INFRA ry:tä (@INFRAry), joka tarjoaa tulevaisuuden tekijöille väylän yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.
”INFRA ry:n 1600 jäsenyritystä tuottavat pääosan Suomen infrapalveluista ja työllistävät lähes 20 000 osaajaa. INFRA Nuoret sen osana kokoaa alalle suuntautuvat nuoret yrittäjät ratkomaan porukalla yrittäjyyden haasteita sekä edistämään nuorten näkemyksiä ja toiveita”, kertoo INFRA Hämeen, INFRA Keski-Suomen ja INFRA Nuorten toiminnanjohtaja Antti Astrén.
 

 Made_In_Finland_Kiertue_2020_web_3.jpg

TERVETULOA 

paikanpäälle ja seuraamaan etänä someen! 

Paikan päällä tarjolla myös veloituksetta syötävää ja juotavaa. Kiitos kunkin paikkakunnan isännän! 

P.S. Klikkaa ja lue myös lehdistötiedote

Made_In_Finland_Kiertue_2020_web_28.jpg

KIERTUEPOIMINTOJA: 

Tässä meiltä kuulumisia ja Sercon tarinaa:

Tässä kiertueuudistuksia esiteltynä tarkemmin. Nämä Sercon uudistukset esillä joka paikkakunnalla: