Kovan luokan pelaaja myyntiin!

2021-10-20 09:28:57

Mistä on kysymys?

Juha-Pekka Jaskari, JPT Jaskari Oy;n toimitusjohtaja alustaa;

”Serco -tuotteita, -tuotteiden valmistusta ja myyntiä on kehitetty määrätietoisesti viimeisen 6-7 vuoden aikana. Yrityksemme eli JPT Jaskari Oy:n resurssit huomioiden kehitystä on jouduttu porrastamaan tuotteiden kehittämisen, tuotannon kehittämisen , myynnin ja yrityksen hallinnon kesken, koska pienen yrityksen resurssit ei ole riittänyt kaikkien osa-alueiden voimakkaaseen kehittämiseen yhtäaikaisesti. Nyt oli selvästi myynnin vuoro saada osansa kehittämisestä ja siksi näimme ajankohtaiseksi ”investoida” kovan luokan ammattilaiseen. ”

Kuka ja milloin?

Hannu Pesonen aloitti 7.10.2021 JPT Jaskari Oy:n myyntijohtajana. Hänen tehtäväkenttänsä sijoittuu SERCO -tuotteiden myyntiin. Hannu oli mukana myös Sankareiden Konepäivillä perjantaina 8.10.2021, jotka järjestettiin toisen kerran historian aikana meidän tehtaan pihalla Säkylässä. 

Jatkossa tavoitat Hannun:

hannu.pesonen(at)serco.fi / 02 4808 7005

SERCO_U_Aura_ja_Hannu_Pesonen_Sankareiden_Konepaivilla_8.10.2021_pienennetty_kuva.JPG

Hannu kertoo lyhyesti historiastaan:

Ikä: Kesällä tuli täyteen 40v.

Paikkakunta: Lohja

Työhistoria: Olen toiminut maanrakennuskoneiden/kiinteistöhuollon työlaitteiden myynnin eri tehtävissä yli 15 vuotta. mm. Mateko, Stark ja viimeisimpänä JH-Konemarkkinointi Oy (Snowstar/JH-Telasto). Viimeisimmässä yrityksessä (JH-Konemarkkinointi Oy/Snowstar) toimin myyntijohtajana ja tehtävänäni oli rakentaa jälleenmyyjäverkosto Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan.

Vapaa-aika: Mikäli työstä jää hieman vapaa-aikaa, niin tykkään käydä pelaamassa frisbeegolffia.

Miksi Hannu valitsi Sercon?

”Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi tuotteiden laatuun, joka on mielestäni aivan huipputasoa. Toinen asia oli ns. ammattimaisuus toiminnassa, sekä se, että työlaitteiden mukana toimitetaan kaikki tarvittavat dokumentit, joita monet muut valmistajat eivät valitettavasti noudata. Lisäksi jälkimarkkinointiin on panostettu, joka onkin erittäin tärkeää tällä alalla.”

  

Hannu_Pesonen_ja_SERCO__tuotteita___Sankareiden_Konepaivilla_8.10.2021_pienennetty_kuva.JPG

Miten tästä eteenpäin? 

Juha-Pekka kertoo;

”Näkemykset Hannun kanssa siitä, miten me lähdemme Sercon myyntiä kehittämään on ollut yhdenmukaiset alusta alkaen. Tavoitteenamme on kasvattaa markkinaosuuttamme kotimaassa merkittävästi ja edetä strategiamme mukaisesti kohti päämäärämme, olla pohjoismaiden ”halutuin yhteistyökumppani” työlaitteissa vuoteen 2025

mennessä.

Hannu vastaa;

Minun tehtävänäni on rakentaa Serco -tuotteille luotettava jälleenmyyjäverkosto (ensin Suomeen ja sitten muihin pohjoismaihin). Mielestäni Juha-Pekka kuvasi tilannetta hienosti. Ei lähdetä ns. paukuttelemaan henkseleitä, vaan toimitaan määrätietoisesti askel kerrallaan.

SERCO_tiimi_Sankareiden_Konepaivilla_8.10.2021_pienennetty_kuva.jpg

Toivotamme Hannun lämpimästi tervetulleeksi!