#kiitosauraajalle -kampanja käynnissä

_kiitosauraajalle_tarinakuva_nettiin.jpg

Suomessa sataa vuosittain lunta. Tämä tulee usein yllätyksenä tuhansille suomalaisille. Ja harvoin kiitosta saavat auraajat.

 ————————————————————————————————————————————————————————————

”Minullekin sattui kerran tällainen pieni tilanne, jos niin voisi sanoa. Lunta oli tullut paljon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Päätin kuitenkin lähteä sunnuntai aamupäivällä auton kanssa liikkeelle. Yhden risteyksen kohdalla oli aurattu päätie, mutta vielä ei oltu ehditytty aurata sivutien haaraan levinnyttä vallia. Ja juurihan sinne minun piti kääntyä. Olisin voinut mennä kiertotietä, mutta sattumalta siinä ihan lähellä oli huoltoasema ja minulla bensatankki jo punaisella. Päätin yrittää vallista läpi vauhdilla. Ja huonostihan siinä sitten kävi. Henkilöautoni pohja otti kiinni lumivalliin. Onneksi paikalle sattui nopeasti parikin eri kaveria, jotka auttoivat minut pulasta. Toisella sattui olemaan myös lapio mukana (minulla tietenkään ei ollut). Kiitos näiden kahden avuliaan kaverin, saatiin auto kinoksesta. En kertaakaan manannut aurakuskia. Päinvastoin, syytin omaa tyhmyyttäni. Oma vikanihan se oli, että olin lähtenyt liikkeelle, vaikka mikään hengenhädän tarve ei olisi ollut.”

 
– Erään Sercolaisen tarina

 ————————————————————————————————————————————————————————————
 

 
Me Sercolla haluammekin nyt nostaa esiin työkoneen kuljettajia, jotka tekevät jatkuvasti parhaansa sen eteen, että ympäristömme olisi puhdas ja kunnossa. Se, että me kiitämme heitä, ei meidän mielestämme vielä riitä. Haluamme kerätä heille enemmän kiitoksia ja näin osoittaa heidän työnsä arvostusta.

 

 
Anna kiitoksia, se palkitaan!

 
Jaa nyt omat kehut ja hyvänmielen palautteet ympäristömme kunnossapidon ammattilaisille niin saat kiitokseksi uniikin Serco -heijastimen. Lähetä kiitokset tätä kautta, niin postitamme sinulle Heijastimen.

Lisäksi kampanja-aikana annettujen kiitosten ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme yhden 50,00 euron arvoisen lahjakortin thefinlandshop.fi -verkkokauppaan. Lue arvonnan säännöt TÄÄLTÄ.
Kampanja-aika on 10.10. – 20.11.2022.

Voit myös jakaa omia kiitoksiasi ja kehuja sosiaalisessa mediassa. Se olisi meistä Sercolla todella hienoa. Käytä tällöin hästägiä #kiitosauraajalle ja lisää vielä @sercotuotteet mukaan. Laitetaan sosiaalinen media pyörryksiin kiitoksista ja kehuista.

Antamalla kiitoksia ”Auraajalle-kiitokset” -linkin kautta tai somessa käyttämällä hästägiä #kiitosauraajalle annat Sercolle luvan jakaa näitä kiitoksia sekä Sercon kanavissa että sivuilla kiitosauraajalle.net.

_kiitosauraajalle_Heijastin_pieni.png

Suomalainen ei ole tottunut antamaan kiitoksia tai kehuja saatika saamaan niitä. Mutta nyt on aika vähän muuttaa sitä! Kokeile, miten hyvä mieli tulee jakaa kiitoksia ja kehuja. Sanoisimme jopa, että jo pelkästään tästä saatu hyvä mieli on oiva palkinto tästä niin sanotusta uroteosta.

Ja jos olet kiinteistönhoidon ammattilainen, käy lukemassa saatuja kiitoksia osoitteessa kiitosauraajalle.net. Siellä kannattaa vierailla useamminkin, sillä kiitoksia satelee sinne pitkin talvea. 

 

 
Julkista palautetta

 
Aina silloin tällöin joku uskaltautuu antamaan palautetta katujen kunnossapidon ammattilaisille myös julkisesti. Olemme keränneet näitä osumia kiitosauraajalle.net -sivulle. Käy lukemassa.

 
Tai olisiko sinulla vinkata joku mehevä juttu tai haluaisitko antaa oman jutun? Näistä vinkeistä Serco lupaa yllätyskiitoksia. Vinkkaa niitä Outille; outi.nenonen(at)serco.fi, kiitos.

_kiitosauraajalle_oranssi.png