JPT Jaskari Oy on nyt JPT Serco Oy

2022-06-30 11:57:05

Vuonna 2005 Juha-Pekka Jaskari perusti metallifirman JPT Jaskari Oy:n. Alkuun hänen lisäkseen pari työntekijää työllisti erilaiset metallialan alihankintatyöt. Haave omasta tuotteesta toteutui kuitenkin nopeasti SERCO-tuotteiden liiketoimintakaupan myötä vuonna 2006. Metallialalla meni silloin lujaa, joten alihankintatöitä tuli niin sanotusti ovista ja ikkunoista. Ja silloin pitää takoa, kun rauta on kuumaa. SERCO -tuotteita valmistettiin rinnalla koko ajan.

Vuosien varrella painopistettä on siirretty enemmän Serco -tuotteiden puolelle ja viimeisten vuosien aikana liikevaihto on kasvanut merkittävästi sillä puolella. Suomen lisäksi SERCO -tuotteita löytyy useista eri maista ympäri maailmaa. Vienti ja sen kasvattaminen onkin merkittävässä roolissa yhtiön liiketoimintastrategiassa.

Selkeyttääkseen viestintää ja tukeakseen liiketoimintastrategiaa JPT Jaskari Oy on päättänyt jakaa liiketoiminnan kahteen eri yhtiöön. Jakautuminen tuo mukanaan nimenmuutoksen, joka selkeyttää kommunikointia sekä SERCO asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa.

MIF_kiertue_2020_Lempaala__2____Juha_Pekka_ja_SERCO_pienennetty.JPG

Yrityksen omistajan Juha-Pekan ajatuksia muutoksen keskellä:

”Tasan seitsemäntoista vuotta kesti JPT Jaskari Oy:n tarina y-tunnuksella 1974260-2. Tuon tärkeän numerosarjan opettelin ulkoa niin, ettei se koskaan lähde mielestäni. Se oli kuin toinen hetu minulle henkilökohtaisesti. Mutta maailma muuttuu ja asiat kehittyvät. Ja ainakin minusta on viisasta yrittää pysyä kiinni muutoksessa, ja pyrkiä vahvistamaan omia vahvuuksia.

Juuri siitä oli kysymys myös 1.7.2022 voimaan astuneessa jakautumisessa, jossa jaettiin vanhan JPT Jaskari Oy:n liiketoimintaa kahteen eri yritykseen.

Keskittyminen kannattaa, sen maailma on minulle opettanut.

Kesälomat ovat alkaneet ja alkamassa monilla. Niin myös meillä täällä Sercolla. Jäämme lomien viettoon maanantaina 11.7. ennätyksellisen tilauskannan kanssa. Ja se taas tarkoittaa, että lomalla kannattaa levätä hyvin. Töitä ja tekemistä riittää tehtaallamme runsaasti lomien jälkeen. Maailman meille tarjoamista epävarmuuksista ja poikkeuksellisista ajoista huolimatta, asiakkaamme selvästi uskovat huomiseen ja tulevaisuuteen.

Mukavaa kesää!”

JPT Jaskari Oy on jakautunut kahdeksi uudeksi yhtiöksi 30.6.2022

Jakautuvan yhtiön liiketoimintaa jatkaa muuttumattomana uusi JPT Serco Oy, jonka y-tunnus on: 3245426-9.

Myös verkkolaskutusosoitetiedot muuttuvat. Täältä löydät uudet verkkolaskutusohjeet.

Jakautuvan yhtiön osoite- ja yhteystiedot pysyvät muuttumattomina ja siirtyvät uudelle JPT Serco Oy:lle.

Hyvät JPT Jaskari Oy:n asiakkaat ja yhteistyökumppanit;

huomioittehan 1.7.2022 alkaen uuden nimemme JPT Serco Oy ja y-tunnuksemme 3245426-9.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä mieleen, toimitusjohtajamme Juha-Pekka Jaskari vastaa mielellään.

Juha-Pekka Jaskari

juha-pekka.jaskari@serco.fi

02 4808 7001

Made_In_Finland_Kiertue_2020_web_28.jpg