Huoltopalvelua pääkaupunkiseudulla

2020-02-21 08:05:43

Juuri kun kadut pitäisi aurata, hiekat kerätä pois, tiet pestä tai hiekoittaa jäiset taajamat, niin työlaite osuu johonkin ja hajoaa tai jokin osa tulee tiensä päähän. Sehän on enemmän sääntö kuin poikkeus, että työkalut hajoavat juuri silloin kun niitä eniten tarvitsisi. Silloin haluat varmasti saada koneesi nopeasti työkuntoon ja jatkaa nopeasti töitä. Mitenkä helppoa olisikaan viedä kone lähellä olevaan huoltoon, joka tuntee konemerkkisi paremmin kuin omat taskunsa, varaosia löytyy suoraan hyllystä tai tarvittaessa huoltaja pääsee paikan päälle juuri sinun työpihaasi?

SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden huoltoverkosto vastaa juuri tähän tarpeeseen. Tavoitteenamme on löytää ammattilaisia alan huoltofirmoja, jotka sitoutuvat huoltamaan SERCO, TOP ja SKAALA -työlaitteita ammattimaisesti, käyttäen juuri niihin parhaaksi todettuja varaosia suoraan meidän tehtaalla valmistettuina tai alihankkijakumppaneiltamme tilattuina ja ennen kaikkea toimien asiakkaan lähellä nopeasti ja varmasti.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Vantaan Teollisuuspalvelu Oy on nyt meidän ensimmäinen virallinen huoltoyhteistyökumppani. Vantaan Teollisuuspalvelu Oy:n päätähtenä toimii Timo Ruotimo. Hänellä on kymmenien vuosien arvokas huoltokokemus alalta. Hänen kanssaan huoltohistoriaa on jo pitkälle taaksepäin, kun aiemmin HK-Kone Oy teki jo hänen kanssaan huoltoyhteistyötä. Hän on saanut paljon kehuja asiantuntevuudesta, nopeasta työstä ja ennen kaikkea siitä, että hänen huoltoyksikkönsä pääsee paikalle kuin paikalle, sillä tämä yksikkö toimii pyörien päällä.

Huoltokumppani_Vantaan_teollisuuspalvelu_Oy_Timo_Ruotimo_lahettanyt_kuvan_markkinointia_varten_19.2.2020.jpg

  

Katso Vantaan Teollisuuspalvelu Oy:n yhteystiedot täältä ja laita ne muistiin vaikka puhelimeesi. Toki löydät yhteystiedot täältä sivuiltamme myös jatkossa.

Huoltoverkostomme kuitenkin laajenee, joten pysythän kuulolla. Tällä hetkellä keskusteluja on ollut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuvasta huoltokumppanista. Ja aina on mahdollista tuoda SERCO, TOP ja SKAALA -koneesi suoraan meidän tehtaalle Satakuntaan Säkylän Köyliöön huoltoon tai soittaa meidän tehtaalta asentaja tekemään huoltoa mihin päin Suomea tahansa.

  

Huoltoihin liittyvissä kysymyksissä, otathan suoraan yhteyttä Juha-Pekka Jaskariin tai Keijo Jurvaseen. Molempien yhteystiedot löydät täältä.

Jos sinulla on kiinnostusta lähteä meidän huoltokumppaniksemme saaden sitä kautta lisää töitä ja näkyvyyttä, niin ota yhteyttä Juha-Pekkaan tai Outiin. Olemme erittäin avoimia löytämään uusia huoltokumppaneita ympäri Suomen, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin laajan pinta-alan maassamme.