Tiesitkö, että sinun kannattaa hankkia työlaitteet suoraan valmistajalta ja nimenomaan suomalaiselta sellaiselta? Miksi? Me kerromme!

1. Säästät aikaa ja rahaa

Kun säästät aikaa, säästät rahaa. Ostamalla työlaitteen suoraan Sercolta eli valmistajalta, varmistat työlaitteelle mahdollisimman nopean toimituksen. Me Sercolla olemme valmistautuneet tulevaan talvikauteen valmistamalla runsaasti talven työlaitteita meidän varastoon. Kun ostat suoraan valmistajalta, varmistat että et maksa mitään ylimääräistä, kuten ylimääräisiä rahteja, sillä hankintakanavassa ei ole välikäsiä.

2. Nopeat varaosat

Me tunnemme työlaitteesi ja tiedämme, mitkä varaosat siihen sopivat. Aikaa ei kulu osien selvitykseen tai välikäsien kautta lähettämiseen. Me valmistajana pidämme varaosavarastoa, josta ne toimitetaan sinulle jopa seuraavaksi päiväksi.

3. Tekninen tuki

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet työlaitteesi. Tiedämme, miten se toimii ja voimme auttaa sinua kaikissa siihen liittyvissä teknisissä kysymyksissä niin hankintahetkellä kuin koko laitteen elinkaaren ajan.

4. Joustava palvelu

Olemme yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Vastaamme viimeistään yhden arkipäivän sisällä. Oli asiasi sitten kehitysidea, kysymys laitteen toimitusajan muuttamisesta, hintaneuvottelu, takuuasia tai vaikka mahdollisuus tulla vierailulle, me autamme sinua suoraan, ilman välikäsiä.

5. Kotimaisuus

Kotimainen valinta merkitsee; tukee työllisyyttä, vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja osoittaa vastuullisuutta. SERCO -työlaitteet on Suomessa Sercon tehtaalla Säkylässä valmistettu. Merkkinä suomalaisuudesta niille on myönnetty Avainlippumerkki.

6. Rahoituskin onnistuu

Uuden työkoneen tai työlaitteen hankinta rahoituksella on nykypäivää. Meidän kautta onnistuu työlaitteen hankinta sekä osamaksu että leasing -rahoituksella. Mutta tiesitkö, että voit lisätä työkoneen hankinnan rahoitukseen myös meiltä hankitun työlaitteen? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Enää sinulla ei ole mitään syytä hankkia työlaitetta muualta kuin meiltä!

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme juuri sinua auttaa.