Dataskydd

Dataskyddet tryggar dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Var och en har rätt till skydd för sina personuppgifter. Dataskydd är en grundläggande rättighet, som tryggar de registrerades rättigheter och friheter vid behandling av personuppgifter. Syftet med dataskyddet är att ange när och till vilka villkor personuppgifter kan behandlas.

I vår verksamhet beaktas dataskyddslagen (1050/2018) och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Utifrån dessa har vi upprättat för vår verksamhet en dataskyddspolicy och registerdeklarationer; Kundregisterdeklaration, Leverantörsregisterdeklaration, registerdeklaration för beställare av SERCO-nyhetsbrev och en Löntagarregisterdeklaration (intern distribution till personalen hos JPT Serco Oy). Vi vill vara en tillförlitlig partner för dem som gett oss sina personuppgifter, det vill säga registrerade. Denna tillförlitlighet inbegriper öppenhet i förhållande till de registrerade samt de registrerades rättigheter.

Användning av webbkakor

På denna webbplats finns webbkakor för att förbättra upplevelsen för besökare på webbplatsen, för att kalkylera antalet besökare, för att specificera besökskällor samt för att utföra funktioner i webbutiken. Webbkakor hjälper oss bland annat att se vilka sidor besökarna är mest intresserade av och hur besökarna navigerar på webbplatsen.

Google Analytics används som följningstjänst för besökarna på denna webbplats. Anonymiserad data om besökare sänds till tjänsten. Insamlad data delas inte till utomstående.
Besöksdata insamlas anonymt och syftet är inte att identifiera besökarna.