SERCO AARO LIIKENNEMERKKIPESURIT

Sercon Aaro -tuoteperheen LMP Liikennemerkkipesuri eli liikennemerkkien pesulaite on yhdessä käyttäjien kanssa vuosien saatossa kehitetty laite liikennemerkkien, opasteiden ja sumupaalujen talvipesuun. Merkit ja opasteet likaantuvat lumesta lumisateen ja lumenaurauksen yhteisvaikutuksesta. Laite on alusta loppuun Sercon Suomessa suunnittelema ja valmistama. Laitteen komponenttien valinnassa on huomioitu talviset käyttöolosuhteet ja teknisillä ratkaisuilla on pyritty takaamaan laitteen toimivuus kaikissa olosuhteissa.

Asennettavissa useisiin erilaisiin ajoneuvoihin

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesuri voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tai traileriin, mihin se mittojensa ja ajoneuvon kantavuuden puolesta vain on mahdollista. Lava-autot ja kevyt kuorma-autot ovat tyypillisimpiä asennusalustoja.

Laitteen pesutykin monipuoliset säädöt mahdollistavat asennuksen onnistumisen ongelmitta. Liikennemerkkipesuri kiinnitetään autoon kuormansidontaliinoilla. Kun kaapelilinja vedetään ohjainyksiköltä auton ohjaamosta koneelle, niin laite on käyttövalmis.

Liikennemerkkipesuri_ja_luminen_merkki.jpeg

Kuva 1. SERCON Aaro LMP Liikennemerkkipesurin pesuetäisyys on vähintään 15 metriä, mutta suotuisessa myötätuulessa huomattavasti enemmänkin.

Ekologista ja kustannustehokasta – nopea pesutyö ja vähäinen veden kulutus

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesurilla on mahdollista lämmittää pesussa tarvittava vesi. Tämä tehostaa olennaisesti pesunopeutta ja vähentää veden kulutusta liikennemerkkiä kohden. Toinen pesua tehostava ja etenkin veden kulutusta vähentävä pieni yksityiskohta on kohdevalo pesutykissä. Kohdevalon avulla pesutykin pystyy suuntaamaan kohteeseen ilman vettä, jolloin vettä säästyy ja pestyjä tiekilometrejä syntyy enemmän yhdellä säiliöllisellä. 

Ei jäädy ja helppo käyttää auton ohjaamosta käsin

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesurissa käytetään laadukasta ATM-pumppua, jota pyörittää Hondan 13 hevosvoimainen bensiinimoottori. Pumppu kehittää painetta n.15 baria ja se takaa pesuetäisyydeksi vähintään 15 metriä, suotuisissa myötätuulissa huomattavasti enemmänkin.

Joystic-ohjaimella ohjataan pesupäätä ja hallitaan pesutapahtumaa. Myös pumpun käynnistys (moottorissa sähköstartti) tapahtuu sähköisesti ohjaamosta käsin. Muita ohjainyksiköstä hallittavia asioita ovat mm. pesusuuttimen lämmitys ja työvalo.

Kaikki jäätymiselle herkät kohteet on sijoitettu eristettyyn laitetilaan, jonka moottori pitää käydessään lämpimänä. Lisäksi liikennemerkkipesurissa on lämmitettävä pesusuutin, jolloin suutin pysyy auki pitkilläkin siirtymillä työkohteen sisällä. 

Mittatiedot:

MalliTuotenumeroLeveysPituusKorkeusSäiliön tilavuusPaino
Pyydä tarjousAaro LMP1052271000 mm1580 mm1300 – 1800 mm *1000 ln. 375 kg
* Liikkuvan pesupään

Teknisiä tietoja

Ominaisuudet:

– Pesusuuttimen pesukulman säätö vas/oik. sähköinen 130ast.
– Pesusuuttimen pesukulman säätö ylös/alas sähköinen 130ast.
– Pesuetäisyys 15m (minimi)
– Vedenkulutus n.2 Litraa / liikennemerkki (normaalikokoinen merkki esim. nopeusrajoitusmerkki)
– Pesupaine max. 15bar

Sähköt:

– Ohjausjännite 12V (esim. tupakan sytytin 20A)
– Säiliön lämmitysvastukset 220V tai 400V

Muut tiedot:

Pesulaitteisiin ei sisälly asennustyö, eikä asennuksessa tarvittavat mahdolliset vesi- ja hydrauliikkaletkut/-liittimet. 

Meillä onnistuu kyllä pesulaitteiden asennustyöt. Asennustyöt ja tarvikkeet laskutetaan toteutuneen mukaan. 

Lataa tuote-esite kuvaa klikkaamalla: