Varför välja SERCO?

Varför välja SERCO?

Stort utbud av högkvalitativa arbetsmaskiner

Vi har arbetsmaskiner för alla årstider och alla basmaskiner, även för lastbilar och jordbrukstraktorer. Vi garanterar att de högkvalitativa finska SERCO-arbetsmaskinerna jobbar som de ska och till och med lite bättre.

Serco-arbetsmaskiner designas och tillverkas på JPT Serco Oy:s fabrik i Finland

Kundfokuserad produktutveckling, deltillverkning, målning, montering, granskning och reservdelstjänst av ett enda företag. Vårt regionala försäljningsnätverk sköter försäljning och reservdelstjänst nära dig. Vi på fabriken stöder försäljningsnätverket i alla frågor som gäller försäljning och eftermarknadsföring. Vi reagerar flexibelt på våra kunders behov och frågor.

Snabba och säkra leveranser

Under högsäsong har vi största delen av våra produkter i lager. Därför kan vi snabbt sända specificerade leveranser med både arbetsmaskiner och reservdelar.

I bästa fall kan vi leverera produkterna nästa arbetsdag efter beställning.

Vårt mål är att skapa vardagshjältar

Vi värdesätter de professionellas arbete för en snygg och trygg omgivning. Därför jobbar vi målmedvetet och lyssnar på kunden, för att vardagshjältarna som kör arbetsmaskinerna ska kunna lita på att maskinerna är driftsäkra och högklassiga, när de behövs som mest.

Vad lovar vi på SERCO?

Våra värden i verksamheten och våra löften är ambition, transparens och tillförlitlighet

Ambition
Vi har en ambition att ständigt utveckla våra produkter och tjänster. Vi utgår från kundernas användarupplevelse när vi utvecklar produkterna för att de ska motsvara verkliga behov.

Transparens
Vi är ärliga och betjänar alla våra kunder med expertis. Välkommen att kontakta oss i alla SERCO-frågor. Även små frågor är välkomna.

Tillförlitlighet
Vi lovar att SERCO-arbetsmaskiner är avsedda för professionellt bruk, och att de gör det de ska. Vi lovar att stöda våra kunder under SERCO-produkternas hela livscykel.