SERCO -tuotteet / JPT Jaskari Oy

JPT Jaskari Oy sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Köyliössä, Satakunnassa. Koko tuotantoketjumme, aina suunnittelusta ja viimeistelystä lopputestaukseen, toimii samoissa 4000m2 tiloissa. Liikevaihtomme on noin 3,5 Milj. €. Työllistämme tällä hetkellä 15 henkilöä.

Tuotteidemme ja palveluidemme laatu on meille erittäin tärkeää ja siksi panostamme laadunhallintaan. Meille on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Laatuajattelumme on kiteytettynä laatupolitiikassamme.

Laatujärjestelmämme olennaisimpia osia ovat muun muassa tuotteiden tarkastuskäytännöt, poikkeamien ja riskien hallinta, tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen sekä toimintamme kehittäminen. Kehitämme jatkuvasti sekä olemassa olevia että uusia tuotteita. Kehitystyössä teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta tuotteet vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita.

Olemme myös ottaneet toiminnassamme huomioon EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen. Sen pohjalta olemme luoneet toimintaamme koskevan tietosuojapolitiikan ja rekisteriselosteet; Asiakasrekisteriseloste, Toimittajarekisteriseloste, SERCO uutiskirjeiden tilaajat -rekisteriseloste ja Palkansaajarekisteriseloste. Haluamme toimia luottamuksellisesti henkilötietonsa meidän käyttöön antaneita eli rekisteröityjä kohtaan. Tähän luottamukseen liittyy olennaisena osana avoimuus rekisteröityjä kohtaan sekä rekisteröityjen oikeudet. 

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-">-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-">-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-